Premier League

Aniversare memorabilă. Un fotbalist din Premier League a făcut repriza vieții chiar de ziua lui

01.11.2020 | 15:24
Aniversare memorabila Un fotbalist din Premier League a facut repriza vietii chiar de ziua lui
ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Southampton, James Ward-Prowse, a reușit o primă repriză fabuloasă pe terenul lui Aston Villa, chiar în ziua în care a împlinit 26 de ani. Englezul a marcat o dublă spectaculoasă și a oferit și o pasă decisivă în etapa a șaptea din Premier League

Aston Villa a început sezonul ca din tun, însă perioada bună a trupei din Birmingham pare să fi ajuns la final. După ce a fost învinsă de Leeds acasă, cu 3-0, formația lui Dean Smith a fost dominată clar și de Southampton.

ADVERTISEMENT

„Sfinții” au dat recital grație evoluției fabuloase a lui James Ward-Prowse, care a înscris din două lovituri libere și i-a pasat decisiv și lui Jannik Vestergaard, danezul care a deschis scorul.

Spectacol în Premier League. Și-a făcut cadou două goluri din lovitură liberă

Ajuns la 26 de ani chiar astăzi, 1 noiembrie 2020, englezul James Ward-Prowse nu a mai avut răbdare să aștepte cadourile prietenilor sau ale familiei și a decis să își facă singur unul pe care să îl țină minte toată viața. Fotbalistul lui Southampton a făcut, probabil, cea mai bună repriză din carieră fiind determinant pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

Lucrurile n-au început tocmai bine pentru Ward-Prowse, care vedea cartonașul galben în minutul 12 al partidei de la Birmingham, însă mijlocașului nu i-au trebuit decât opt minute pentru a-și lua revanșa în fața fanilor. În minutul 20, el centra decisiv din lovitură liberă pentru Jaanik Vestergaard, care înscria cu o lovitură de cap bine plasată. 1-0 pentru „Sfinți” și un prim cadou pentru sărbătoritul zilei.

Avea să fie doar începutul pentru Ward-Prowse, care a avut ocazia să execute o lovitură liberă în minutul 33 și a făcut-o absolut impecabil. Martinez, portarul lui Aston Villa, nu a putut decât să admire execuția perfectă a mijlocașului advers. 2-0, assist și gol pentru Ward-Prowse.

ADVERTISEMENT

Peste doar 12 minute, arbitrul dictează din nou o lovitură liberă pentru oaspeți, iar mijlocașul de 26 de ani este lăsat din nou să execute. El nu dezamăgește nici de această dată și duce scorul la 3-0 cu o nouă execuție de pus în ramă. Golurile lui Ward-Prowse pot fi văzute pe site-ul Eurosport.

O victorie o duce pe Southampton până pe locul 3 în Premier League, cu 13 puncte. „Sfinții” i-ar egala pe cei de la Everton, însă au un meci în plus față de formația lui Carlo Ancelotti, care va juca tot în aceeași zi, la Newcastle.

ADVERTISEMENT

Pentru Aston Villa, ar fi a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu, iar începutul fabulos de sezon pare să fie deja o amintire pentru echipa lui Jack Grealish. Aston Villa câștigase primele patru meciuri ale sezonului, printre care și victoria istorică cu 7-2 contra lui Liverpool.

ADVERTISEMENT
Tags: