Fotbal intern

Aniversare tristă pentru Vladimir Screciu. Mesajul postat de prietenul Valentin Mihăilă

13.01.2021 | 14:24
Aniversare trista pentru Vladimir Screciu Mesajul postat de prietenul Valentin Mihaila
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu împlinește azi 21 de ani, dar are parte de o aniversare tristă, după ce a primit cartonaș roșu în jocul cu Sepsi, iar echipa sa a reușit doar un egal. Ca să-l înveselească, prietenul Valentin Mihăilă a postat un mesaj special.

Universitatea Craiova nu mai încasese un cartonaș roșu din play-off-ul sezonului 2018-2019, atunci când fundașul Tiago Ferreira era eliminat într-un meci cu Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a început să joace pentru Parma, după ce a avut mai multe probleme medicale. Fostul jucător al Științei încearcă să-și facă un nume în prima ligă din Italia, dar nu îi este deloc ușor.

Vladimir Screciu, aniversare tristă. A primit cartonaș roșu în meciul cu Sepsi

Cu Ovidiu Bic infectat cu coronavirus și Alexandru Mateiu căzut în dizgrațiile lui Corneliu Papură, Vladimir Screciu a fost opțiunea staff-ului pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Jucătorul eligibil pentru regula U21 nu a avut cea mai fericită evoluție și a fost eliminat în minutul 81. Anterior, Screciu mai primise un cartonaș galben. Intrarea dură asupra lui Aganovic l-a făcut pe Kovacs să îi arate direct cartonașul roșu. Nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos, iar Fofana a fost și el trimis în afara terenului în prelungirile meciului. Ba mai mult, acesta a reacționat nervos.

„M-a deranjat rău de tot. Dacă eram acolo, eram primul care-l scoteam afară. Îmi pare rău că nu am fost acolo. Era suspendat oricum, acum va fi suspendat mai mult. Va primi o amendă să-şi dea seama că nu are voie să facă aşa, ca un posedat”, a spus Leo Grozavu legat de momentele de după eliminarea elevului său.

ADVERTISEMENT

Prietenul Valentin Mihăilă a avut un mesaj special pentru Screciu. Imagine inedită postată pe un site de socializare

Transferat la Parma, în Seria A, Valentin Mihăilă se luptă pentru a-și câștiga un loc de titular. Fostul jucător al Universității are timp pentru a demonstra de ceea ce este capabil și că transferul său de 8,5 milioane de euro merită.

Prieten foarte bun cu Screciu, Mihăilă a postat o imagine pe Insta Story de pe vremea când cei doi evoluau la juniori, la Casa Bogdan, clubul de juniori al lui Silviu Bogdan, descoperitorul său și omul care a manageriat și Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova. „La mulți ani, frate,” a fost mesajul fotbalistului de la Parma.

ADVERTISEMENT
Mesaj Mihăilă
Imaginea postată de Valentin Mihăilă pe Instagram

În poză mai apar Alexandru Olteanu, fundaș care jucat patru minute într-un meci cu Dinamo, Marian Șerban, alt jucător care a jucat pentru olteni, fiind împrumutat în acest moment la Academica Clinceni și Andrei Dobre.  Mihăilă și Screciu au fost campioni naționali cu echipa de juniori U17.

„Astăzi, 13 ianuarie 2021, fotbalistul nostru împlinește vârsta de 21 de ani. Clubul Universitatea Craiova îi urează lui Vladimir multă sănătate, fericire și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru.

Născut în orașul „tunarului” Ion Oblemenco, Vladimir Screciu este un produs al academiei Universității, în vara lui 2018 fiind transferat definitiv tot la o echipă alb-albastră, KRC Genk, din prima ligă belgiană. La data de 2 octombrie 2016, Screciu a devenit primul jucător născut după anul 2000 care evoluează în Liga 1, el debutând în alb-albastru în minutul 82 al meciului FCSB – Universitatea Craiova, când l-a înlocuit pe Măzărache.

Vladimir a devenit campion național în 2017 cu grupa de juniori Under-17 a Științei, învingând rivala Dinamo în finală. De asemenea, el s-a calificat și la Turul de Elită în cadrul echipei Naționale Under-17,” a fost și mesajul postat de Universitatea Craiova de ziua de naștere a lui Vladimir Screciu.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,30 este cota pentru „X final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT