Sporturi

Aniversări la Universitatea Craiova înainte de meciul cu FCSB! Oltenia își sărbătorește cei mai buni jucători

08.07.2020 | 12:26
Aniversari la Universitatea Craiova inainte de meciul cu FCSB Oltenia isi sarbatoreste cei mai buni jucatori
ADVERTISEMENT

Oltenii au intrat în „febra” partidei cu FCSB, iar concentrarea atinge cote maxime în rândul „juveților”.

Totuși, Cristiano Bergodi și staff-ul tehnic al Științei le-a dat voie elevilor săi să își sărbătorească doi dintre cei mai buni fotbaliști din sânul echipei.

ADVERTISEMENT

Astfel, înainte de antrenamentul de miercuri al Universității Craiova, Elvir Koljic și Alexandru Cicâldău și-au aniversat ziua de naștere. Totul se întâmplă cu puțin timp înainte de derby-ul cu FCSB.

Universitatea Craiova i-a sărbătorit pe Koljic și Cicâldău înainte de meciul cu FCSB

Atmosfera din sânul echipei fanion a Olteniei este foarte bună, mai ales că Știința a reușit să treacă pe prima poziție a campionatului. La primul antrenament din acestă săptămână, jucătorii Universității au fost vizitați de Mihai Rotaru, principalul finanțator al clubului și de Alexandru Băluță, fostul căpitan al echipei. Cei doi și-au făcut simțită prezența pentru a le ura baftă în derby-ul cu FCSB, de duminică, ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Miercuri, „alb-albaștrii” au avut din nou un motiv să zâmbească. Înainte de ședința de pregătire, Elvir Koljic și Elvir Koljic au primit un tort din partea echipei, întrucât cei doi își aniversează ziua de naștere. Atacantul bosniac împlinește 25 de ani, în timp ce „decarul” Craiovei este mai mic cu 2 ani decât colegul său.

De asemenea, în această săptămână, Alexandru Cicâldău a aniversat doi ani de când se află sub contract cu Universitatea Craiova. „Cic” a sosit în vara anului 2018 și a bifat 80 de apariții pentru „Campioana unei Mari Iubiri”. Și-a trecut în cont 19 goluri și 17 pase decisive. Tânărul mijlocaș al Craiovei a fost decisiv în ultimele două jocuri, cele cu CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. A înscris pentru 3-2 în „Gruia”, în timp ce la Mediaș, Cicâldău a punctat pentru 2-1.

ADVERTISEMENT
elvir koljic alex cicaldaui
Aniversări la Universitatea Craiova înainte de meciul cu FCSB! Oltenia își sărbătorește cei mai buni jucători
sursă foto: ucv1948.ro

19 goluri și 5 pase decisive a strâns bosniacul Elvir Koljic în 35 de partide pentru Universitatea Craiova. În acest moment, „Goljic” este întruchiparea lui Rodion Cămătaru, lucru evidențiat și de Gică Craioveanu: „Eu cred în această echipă, dacă ai două avioane pe benzi și un vârf ca Koljic, cum fotbalul românesc nu a mai avut de la Cămătaru, cred că e posibil să câștige titlul.”

Bănia „fierbe” în așteptarea partidei dintre Universitatea și FCSB

Universitatea Craiova și FCSB vor da piept într-o partidă extrem de importantă pentru calculele la titlu. Dacă bucureștenii nu mai speră să treacă pe prima poziție, „leii” lui Bergodi se află în fruntea clasamentului, cu patru etape înainte de final și sunt mai aproape ca niciodată de titlu.

ADVERTISEMENT

Derby-ul reprezintă un meci aparte pentru olteni, fiind așteptat cu „sufletul la gură” de toată suflarea „alb-albastră”. „Eu merg pe 1 solist duminică. Koljic ne va trage în sus, cred că va face un meci mare. Trebuie să dăm gol, fără goluri fotbalul e ca nunta fără lăutari. Iar noi, oltenii, suntem oameni veseli”, a declarat Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Înainte de duelul de duminică seară, FCSB are mari probleme interne, întrucât Gigi Becali a decis să schimbe antrenor. Patronul „roș-albaștrilor” a vorbit pentru FANATIK despre schimbarea lui Vintilă: „Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el, cum spui tu. Poate vine Toni Petrea! Unul dintre secunzii lui Reghe. Poate vine și din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să-și rezolve lucrurile acolo. Să-și rezolve situația! Vintilă decide dacă vrea să rămână cu noi la club. Eu nu-l dau afară de la FCSB”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,87 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT