News

ANM a emis prognoza pentru weekend! Se încălzește din nou vremea

04.04.2019 | 23:13
ANM a emis prognoza pentru weekend Se incalzeste din nou vremea
ADVERTISEMENT

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza meteo pentru weekend. Se anunță că se va încălzi din nou vremea. Scăpăm ușor de temperaturile care nu sunt tocmai normale pentru această perioadă și ne îndreptăm spre cele de sezon. În zona de vest și nord-vest vor fi temporar înnorări, iar pe arii restrânse se anunță ploi slabe.  În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre senin, dar pe parcursul nopții, în regiuni extracarpatice, se semnalează nebulozitate joasă.

ANM, prognoza pentru weekend!

Administrația Națională de Meteorologie a a indicat prognoza meteo pentru weekend. Vântul va avea intensificări, iar rafalele pot depăși 55-60 de km/h în zona Banatului și până la 70-80 de km/h pe crestele Carpaților Meridionali.

ADVERTISEMENT

Local, la cote ușor mai reduse și în restul regiunilor se arată acest lucru. Maximele vor indica, în general, între 12 și 22 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 1 și 11 grade Celsius. În zona Transilvaniei vor fi codiții de brumă, iar, izolat va fi ceață.

Prognoza meteo pentru weekend, indicată de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru weekend, indicată de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza pentru weekend:

Vremea pentru sâmbătă

Vremea caldă va fi în regiunile intracarpatice și general normale, sub aspect termic în restul părților. Cerul va fi variabil, cu ușoare înnorări în oznele de sud-vest și nord-est. Pe arii restrânse va ploua slab. Internsificări ale vântului vor fi local, cu viteze mari pe creste, în special în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime sunt încadrate între 11 și 23 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea pentru duminică

Vremea va fi caldă în zona de vest și nrd-vest, general va fi normal din punct de vedere termic în regiunile celelalte. Vântul va avea intensificări cu precădere în zonele: Banat, Dobrogea, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime sunt între 12-24 grade Celsius. Se anun
ă a fi mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.