Life

Anna Lesko a împlinit 42 de ani. Cum se simte vedeta la această vârstă

12.01.2021 | 09:13
Anna Lesko a implinit 42 de ani Cum se simte vedeta la aceasta varsta
Anna Lesko a împlinit 42 de ani. Cum se simte vedeta la această vârstă Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a împlinit 42 de ani în data de 10 ianuarie. Cu ceastă ocazie, artista oringinară din Republica Moldova a fost invitata lui Cătălin Măruță și a declarat că se simte minunat la această vârstă.

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, atât pentru calitățile vocale, cât mai ales pentru cele fizice. Pe care le etalează cu mândrie și la această… frumoasă vârstă! Ea este mama unui băiețel și posesoarea unei siluete cu adevărat de invidiat.

ADVERTISEMENT

În afară de fanii din mediul online, care nu au ratat ocazia să-i ureze toate cele bune de ziua de naștere, unul dintre cei care au dorit să-i facă o surpriză a fost Cătălin Măruță. Cunoscutul realizator și prezentator de la ProTV a sărbătorit-o printr-o invitație în emisiunea lui zilnică de la ora 15:00.

Anna Lesko a împlinit 42 de ani. Cum se simte vedeta la această vârstă

Anna Lesko a profitat de invitația moderatorului de la Pro TV și a declarat cum se simte la această vârstă: „42 de ani este o vârstă excepțională! La 40 am simțit această plenitudine. Domnule, știi când un fruct s-a copt din toate punctele de vedere. Înțelegi?”.

ADVERTISEMENT

„Un fruct copt perfect, miroase senzațional, forma este excepțională, e tocmai bună de reprodus, de desenat, de a te bucura de fructul respectiv. Ei, asta mi-a adus mie vârsta de 40 de ani. Am realizat o sumedenie de lucruri, m-am copt perfect”, a mai spus Anna, potrivit lamaruta.protv.ro. 

Măruță a întâmpinat-o pe artistă cu un buchet de flori și un tort, dar i-a pregătit și o surpriză „magică”. Spre uimirea tuturor, Anna nu a apreciat foarte mult această inițiativă și, cu franchețea ce o caracterizează, a declarat fără menajamente, pe loc, în direct acest lucru, care a adus și momente tensionate în emisiune.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko a afirmat în repetate rânduri că nu crede în magie. Totuși, magicianul Robert Tudor a continuat numărul pe care îl avea planificat, chiar dacă n-a rămas dator și s-a declarat ofensat de vorbele partenerei de platou la fel de direct și neconvențional, afirmând că „Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de tot…”.

Reacția acestuia a fost una destul de dură, enervat de reacția vedetei. Ulterior, și-a cerut scuze pentru ieșirea avută. Și Anna Lesko a revenit la gânduri mai bune și a mulțumit pe Instagram pentru surprizele din emisiunea lui Măruță.

ADVERTISEMENT
  • „Mulțumesc pentru surpriza de astăzi: echipei @protv_romania, emisiunii @lamaruta_protv și lui @catalin_maruta, pentru tortul delicios, florile parfumate și surprizele distractive din cadrul emisiunii. Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au lăsat o urare și un gând bun” – Anna Lesko
  • 17 ani avea Anna Lesko atunci când a venit în România din Republica Moldova, în 1995, neștiind o boabă de română! 
ADVERTISEMENT