Life

Anna Lesko a răbufnit. Ce le transmite celor care o critică pentru pozele provocatoare

15.10.2020 | 22:30
Anna Lesko a răbufnit. Ce le transmite celor care o critică pentru pozele provocatoare
Anna Lesko a răbufnit. Ce le transmite celor care o critică pentru pozele provocatoare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anna Lesko este o prezență controversată atât în mediul online, cât și în cadrul emisiunilor la care participă. Artista este o femeie asumată, conștientă de atuurile sale și nu se sfiește să pozeze provocator și să își uimească urmăritorii cu fotografii inedite.

Recent, vedeta a fost asaltată de comentarii răutăcioase din partea internauților, care au criticat-o pe vedetă pentru că se pozează prea sexy pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Anna Lesko a mărturisit că nu se lasă afectată de mesajele acide din partea celor care nu o plac, însă, de data aceasta, cântăreața nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Aceasta le-a dat o replică pe măsură celor care o judecă.

Anna Lesko a răbufnit. Ce le transmite celor care o critică pentru pozele provocatoare

Anna Lesko este o femeie foarte frumoasă și cu o siluetă de invidiat, motiv pentru care adoră să pozeze provocator, iar fotografiile sale încing imaginația bărbaților. Deși majoritatea urmăritorilor ei apreciază faptul că este o persoană asumată, care se lasă surprinsă în ipostaze inedite, se pare că postările sale nu sunt pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT

Recent, frumoasa șatenă s-a confruntat cu critici dure din partea internauților, care consideră că postările sale sunt prea indecente. Deși Anna Lesko a afirmat de nenumărate ori că nu se lasă afectată de vorbele celor care o judecă, se pare că, de data aceasta, vedeta a fost scoasă din minți de mesajele primite.

Ceea ce a enervat-o la culme pe solistă a fost faptul că fiul ei a fost adus în discuție, comentariile de pe Internet făcând referire la maniera în care ea își educă băiețelul. Cântăreața consideră că nu este nimeni în măsură să îi dea sfaturi în privința relației dintre ea și copilul său.

„Ceea ce mă deranjează cumplit este atunci când în discuție este adus Adam. Recent, cineva, nu știu de unde, s-a gândit să-mi spună că nu știu să-mi educ copilul. Atunci am văzut negru în fața ochilor. Totul până la copilul meu!”, a spus Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko i-a sfătuit pe cei care nu rezonează cu ea să înceteze să o mai urmărească pe rețelele de socializare, declarând că ea nu va renunța la fotografiile provocatoare, în ciuda criticilor primite din partea internauților.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri