Life

Adela Popescu, pusă în dificultate de Anna Lesko: „M-ai complexat”

Anna Lesko a prezentat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea mai multe ținute pe care obișnuiește să le poarte prin casă, iar Adela Popescu a mărturisit că s-a simțit complexată.
15.03.2022 | 13:58
Adela Popescu pusa in dificultate de Anna Lesko Mai complexat
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a fost invitată la Vorbește lumea pentru a oferi telespectatoarelor „lecții de feminitate”. Frumoasa cântăreață a dezvăluit, în trecut, că optează pentru ținute elegante în orice condiții, fie că iese în oraș sau gătește pentru fiul ei. În ediția de marți a emisiunii, difuzată la Pro TV, a adus cu ea mai multe haine pe care obișnuiește să le poarte prin casă, iar Adela Popescu a recunoscut că se simte complexată.

Adela Popescu a fost pusă în dificultate după ce a văzut ținutele prezentate de Anna Lesko

Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, poate fi considerată un adevărat simbol al eleganței. După cum a declarat chiar ea, nu acceptă să fie nearanjată, chiar dacă nu iese din casă, iar ziua și-o începe de fiecare dată în fața oglinzii.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a propus ca, în acest fel, să-i ofere un exemplu și lui Adam, fiul ei. Vrea ca băiatul să înțeleagă cât de important este pentru o femeie să arate și să se simtă bine.

În ediția de marți, 15 martie, a emisiunii Vorbește Lumea, Anna Lesko a adus în platou mai multe ținute despre care a dezvăluit că le poartă prin casă, chiar dacă multe dintre ele păreau potrivite, mai degrabă, pentru un eveniment glamour, fapt remarcat de Adela, Shurubel și Bogdan.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt acea femeie care nu se îmbracă comod”

„Eu am crezut că ea a greșit puțin tema. Eu știam că o să ne aducă niște haine în care ea stă îmbrăcată în casă, dar când am văzut rochița mov am zis că poate a înțeles greșit subiectul.”, a spus Adela.

„Noi, femeile, nu putem să mergem nici la piață, după cartofi sau ceapă,  fără tocuri. Poate pare că e prea mult, dar nu este.

ADVERTISEMENT

În casă este foarte frumos să fim îmbrăcate, aranjate. Nu trebuie să fie un botez, o nuntă, ca să fii plină de mătase. Asta este zona comodă. Eu nu sunt acea femeie care se îmbracă comod, niciodată!”, a spus răspuns Anna Lesko.

Adela Popescu: „M-ai complexat”

Anna Lesko a oferit exemplul prietenelor ei care, deși sunt superbe, aleg să poarte haine lejere în majoritatea timpului. Adela Popescu, care este adepta unui stil vestimentar casual, s-a regăsit în cuvintele artistei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la finalul momentului, i-a spus cântăreței că s-a simțit complexată după ce tot ce a auzit și că o să înceapă să facă schimbări în garderobă.

„Ideea este în felul următor, puțin, foarte puțin, m-ai complexat. Mi-am vizualizat pijamalele mele cu ursuleți, că am. Ce, credeți că n-am? Nu glumesc. Cred că, totuși, le fac un decolteu.”, a spus Adela Popescu. 

ADVERTISEMENT