Life

Anna Lesko, amănunte despre viitorul partener de viață: ”Fiul meu îmi cere un frățior”

Anna Lesko nu este în nicio relație sentimentală în momentul de față, dar știe ce fel de partener de viață vrea alături. Blondina a declarat că fiul său îi cere un frate.
05.05.2022 | 12:18
Anna Lesko amanunte despre viitorul partener de viata Fiul meu imi cere un fratior
Anna Lesko, declarație legat de potențialul iubit. Ce i-a cerut fiul său, David. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața dorește un iubit implicat, care să o vadă ca o prioritate. Vedeta de la Vorbește lumea are o listă de calități pe care se bazează, precizând că vorbește foarte deschis cu băiețelul său, Adam, despre ce înseamnă o relație.

Anna Lesko, declarație legat de potențialul iubit. Ce i-a cerut fiul său, David

Anna Lesko nu se ferește să discute cu fiul său despre momentul în care va apărea în viața sa un bărbat. Artista originară de peste Prut i-a explicat copilului că nu poate aduce pe lume un copil dacă nu are alături de partener.

ADVERTISEMENT

„E foarte complicat. Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot.

Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă.

ADVERTISEMENT

Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam.

Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el, că ce e al lui rămâne al lui”, a mărturisit Anna Lesko pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko vrea un bărbat puternic

Anna Lesko consideră că într-o relație de dragoste nu se poate avansa dacă există orgolii. Fosta concurentă de la Ferma. Orășeni vs Săteni nu vrea să scormonească în trecutul celuilalt, chiar dacă fiecare are un bagaj emoțional în spate.

Frumoasa blondină este văzută ca o femeie puternică și independentă și este conștientă că acest lucru îi sperie de cele mai multe ori pe bărbați. Cântăreaței nu i se pare normal ca partenerul de viață să fie intimidat de iubită.

ADVERTISEMENT