News

Anna Lesko, apariție care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! A pozat topless în balcon

17.08.2019 | 09:57
Anna Lesko a avut o apariție super sexxy pe o rețea de socializare. Sursa foto - facebook

Anna Lesko a avut din nou o apariție care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Artista se specializează în ipostaze provocatoare. De data aceasta s-a pozat topless în balcon. Interpreta nu a ezitat și a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care a lăsat să se vadă destul de mult din formele sale perfecte. Lesko a pozat îmbrăcată într-un slip de culoare neagră și…cam atât în partea de sus a corpului.

Anna Lesko, apariție care i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Admiratorii Annei Lesko n-au scăpat nici ei ocazia și i-au transmis numeorase mesaje de simpatie. „Superbă”, „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place!”, „Frumoasă și super sexy”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care aceștia le-au postat în doar câteva minute de la apariția fotografiei. Nu toată lumea însă s-a bucurat de imagine. Au existat și oameni care i-au atras atenția cântăreței și i-au spus că exagerează.

„O valoare în industria muzicală nu are voie să se prostitueze foto, spune și își arată valoarea prin glas. dacă erai starletă porno mai înțelegeam”, „Să îți fie rușine! Mai ai și copil!”, „Mi se pare vulgar”, sunt mesajele pe care Anna Lesko le-a primit de la internauți după postarea respectivă. De remarcat că artista, în vârstă de 40 de ani, a devenit în timp una dintre cele mai sexxy apariții de pe scena muzicală din România

Anna Lesko, apariție care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Anna Lesko
Anna Lesko și-a obișnuit fanii cu astfel de apariții. Sursa foto – facebook

A pozat topless în balcon

Anna Lesko a debutat în anul 2000, cu piesa „Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. Doi ani mai târziu a apărut și primul material discografic de studio al artistei, „Flăcări”, ce conține și primul șlagăr al solistei „Ard în flăcări”. Melodia a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale și a devenit un adevărat hit. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Anna Lesko a născut la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014 şi are deja 5 ani de zile.

 

 

 

 

 

Tags: