Stiri sportive

Anna Lesko comentarii acide la filmările pentru Ferma: ”Toate se vaită, mă”

20.09.2020 | 21:04
Anna Lesko comentarii acide la filmarile pentru Ferma Toate se vaita ma
ADVERTISEMENT

Anna Lesko se numără printre cei 16 concurenți la emisiunea difuzată pe PROtv, ,,Ferma. Săteni vs Orășeni”, și pare că s-a iscat deja o rivalitate între ea și anumite colege.

După ce a atacat-o pe Andreea Bălan, despre care a declarat că ,,este dezechilibrată”, cântăreața de origine etnică ucraineană continuă șirul afirmațiilor acide, ținta fiind colegele ei de platou.

ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 41 de ani le-a transmis un mesaj celor cu care se află în conflict, printr-un clip scurt, postat recent pe Instagram.

Anna Lesko, foc și pară în timpul filmarilor ,,Orășeni vs Săteni”

Fiind o persoană asumată și sinceră, Anna Lesko nu se sfiește să își expună public punctul de vedere, așa că, vedeta a apelat la rețelele de socializare pentru a-și face vocea auzită, având susținerea admiratorilor ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat un filmuleț în mediul online, realizat în cadrul emisiunii la care participă, în care le-a transmis un mesaj fără menajamente colegelor de platou. Iată ce a nemulțumit-o pe șatenă:

”Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a declarat Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Afirmația ei a fost încurajată de multe fane, care s-au arătat a fi susținătoarele acelorași principii.

,,Anna, nu pot toate femeile sa fie perfecte ca tine! “Ametitele” sunt niste ametite.” sau ,,Obosite din naștere ,o fi de la radiații!” sunt doar câteva dintre mesajele admiratoarelor acesteia.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko face furori în emisiunea ,,Ferma. Orășeni vs Săteni”. Sărut pătimaș în văzul tuturor

Anna Lesko a acceptat să participe la emisiunea de pe PROtv pentru a-și aminti de perioada petrecută împreună cu bunica ei, în copilărie, deși îi va simți din plin lipsa fiului ei, Adam. Se pare, totuși, că vedeta face deja furori pe platourile de filmare.

Concurentul pe care cântăreața a pus ochii este un cunosut pilot de raliuri, Octavian Ciovică, iar Anna Lesko a mărturisit că a dorit să îl sărute pentru a-l face să nu mai sforăie.

,,Tavi e foarte simpatic, e foarte drăguț și lasă tot timpul loc de acel băiat de care poți să îți bați joc. E foarte simpatic, dar dacă mă pun la mintea lui, praf îl fac, îmi e și milă. E acel bărbat din care faci ce vrei tu, dacă știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult, că se așază singură”, a declarat artista, conștientă de efectul pe care îl are asupra bărbaților.

ADVERTISEMENT
Tags: