ADVERTISEMENT
Life

Anna Lesko, declarații neașteptate despre Ferma. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiune

Autor: Alexa Serdan | 09.11.2020 | 11:51
Anna Lesko, declarații neașteptate despre Ferma. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiune
Anna Lesko, declarații neașteptate despre Ferma. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiune. Sursa foto: Instagram.com

Anna Lesko a făcut declarații surprinzătoare despre participarea în cadrul competiției „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV. Frumoasa blondină a dezvăluit ce se întâmplă în realitate în spatele camerelor de luat vederi. 

ADVERTISEMENT

Competitivă din fire, cântăreața a mărturisit că a trecut prin momente neplăcute, mai ales că nu-i cunoștea dinainte pe ceilalți concurenți. În plus, artista susține că experiența a învățat-o multe lucruri, precizând că cel mai mult a afectat-o lipsa hranei.

Basarabeanca s-a adaptat rapid și în momentul de față este văzută ca potențial câștigător al show-ului Ferma. Anna Lesko luptă pentru a ajunge în finală, recunoscând că începutul a fost cel mai greu. Vedeta a trecut prin multe încercări cu capul sus.

Anna Lesko, mărturii sincere despre participarea la Ferma

„Tot ce este legat de Fermă a fost foarte greu, nu greu! Ești aruncat în brațele a 18 oameni pe care nu îi cunoști și trebuie să conviețuiești cu ei. Și dacă nu-ți place ceva, nu poți fugi pe portiță! Ferma îți oferă momente bune, momentele rele, te ajută să te redescoperi!

ADVERTISEMENT

Pe mine m-a ajutat să experimentez, să mi se așeze anumite opinii vizavi de conviețuirea cu mai mulți oameni. Eu sunt un om competitiv, știam că nu voi putea conviețui ușor cu alte persoane, mie îmi plac organizarea, planificarea, lucruri care acolo nu s-au putut întâmpla așa.

A trebuit să mă adaptez, să devin o persoană mult mai flexibilă decât sunt eu în viața de zi cu zi. Într-o astfel de experiență trebuie să supraviețuiești, să mergi mai departe.

Condițiile sunt foarte dure, spre exemplu mâncarea: da, poate aveam ce mânca, dar ciorba era cu multă apă, până să avem mămăligă, am avut o foame cumplită. Nu știu exact cât am slăbit, dar m-am uscat”, a dezvăluit frumoasa artistă într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko este la prima experiență de acest gen, intrând în competiție cu gândul de a vedea ce se întâmplă în realitate. Blondina a învățat să accepte defectele oamenilor, precizând cu această ocazie că le-a arătat telespectatorilor cum este ea în viața de zi cu zi.

Cântăreața s-a remarcat în show-ul de la Pro TV și prin ținutele provocatoare pe care le-a purtat. Artista și-a croit câteva haine pentru filmarea emisiunii, dorind să arate publicului ținute reprezentative pentru ea, dar și ceva din portul rusesc.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT