Life

Anna Lesko, dezvăluiri despre despărțirea de fostul iubit: „Nu are rost relația”

08.08.2020 | 17:56
Anna Lesko dezvaluiri despre despartirea de fostul iubit Nu are rost relatia
ADVERTISEMENT

Anna Lesko și Dj Vinnie, pe numele real, Adrian Neniță s-au despărțit după 8 ani de relație, în ciuda faptului că au un copil împreună, un băiat. Cântăreața este o persoană rezervată în ce privește viața intimă, dar recent și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de tatăl copilului ei.

Frumoasa blondină originară din Republica Moldova a mărturisit că nu a crezut niciodată în instituția căsătoriei. În plus, îndrăgita artistă spune că nu este genul de femeie care să viseze la un prinț pe cal alb și nici măcar nu se gândește să îmbrace rochia albă de mireasă.

ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii „Falsez pentru tine” de la Pro TV a declarat că în momentul în care nu mai există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, relația de cuplu nu mai are niciun rost. Să fie oare acesta motivul pentru care Anna Lesko s-a despărțit de tatăl băiatului ei?

Anna Lesko, declarație sinceră despre relația cu fostul iubit, Dj Vinnie

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

ADVERTISEMENT

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel foc. 

Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a spus artista într-un interviu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Focoasa blondină a mărturisit că nu este o persoană care să poarte ranchiună sau să rămână ancorată în trecut. Jurata susține că privește cu încredere spre viitor, fiind genul de om optimist care reușește să vadă partea plină a paharului.

„Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă.

ADVERTISEMENT

Am avut momente când am clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg”, a completat jurata de la Pro TV, potrivit sursei citate.

Anna Lesko și fostul iubit, DJ Vinnie
Anna Lesko și fostul iubit, DJ Vinnie. Sursa foto: click.ro

Artista, strictă când vine vorba de educația fiului ei

Anna Lesko are o relație specială cu fiul ei Adam în vârstă de cinci ani, chiar dacă uneori spune că îl mai ceartă, mai ales atunci când are treabă și el nu înțelege noțiunea timpului.

Frumoasa cântăreață a primit o educație strictă din partea familiei sale de pe peste Prut și spune că și ea face militărie cu Adam pentru că acesta trebuie să învețe de mic să asculte.

ADVERTISEMENT