ADVERTISEMENT
Life

Anna Lesko, dezvăluiri surprinzătoare la Ferma. Iată câți bărbați au trecut prin patul artistei

Autor: Raluca Ilie | 22.10.2020 | 16:42
Anna Lesko, dezvăluiri surprinzătoare la Ferma. Iată câți bărbați au trecut prin patul artistei
Anna Lesko, dezvăluiri surprinzătoare la Ferma. Iată câți bărbați au trecut prin patul artistei. Sursa foto: Instagram

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, având o carieră de aproximativ 20 de ani, timp în care și-a surprins mereu admiratorii cu aparițiile ei inedite și cu trupul său demn de invidiat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreața este o concurentă controversată în cadrul emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs Săteni” și îi uimește adesea pe ceilalți concurenți cu mărturisirile sale. Recent, fermierii au avut parte de distracție și s-au jucat ,,Adevăr și Provocare”, moment în care sinceritatea Annei Lesko i-a lăsat pe colegii de platou cu gura căscată.

Basarabeanca a dezvăluit câți bărbați i-au trecut prin pat până la vârsta de 41 de ani, dar și locul public neobișnuit în care a întreținut relații sexuale. Nu este de mirare că frumoasa artistă a vorbit despre un astfel de subiect, de vreme ce este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, dezvăluiri surprinzătoare la Ferma. Iată câți bărbați au trecut prin patul artistei

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Anna Lesko este o femeie asumată, iar jocul ,,Adevăr sau provocare” a reprezentat ocazia perfectă ca aceasta să răspundă unor întrebări fără perdea. Vedeta a dat dovadă de sinceritate și a dezvăluit numărul bărbaților cu care a întreținut relații intime până acum, iar reacția lui George Piștereanu a fost total neașteptată.

Deși multe femei din showbiz-ul românesc ar refuza să răspundă la o astfel de întrebare, Anna Lesko nu s-a sfiit să dezvăluie câți bărbați i-au trecut prin pat și a făcut furori cu afirmația ei. Înainte de a face mărturisirea, George Piștereanu a avut o intervenție surprinzătoare și a rugat-o pe artistă să nu răspundă la întrebare.

ADVERTISEMENT

,,Anna, te rog, nu spune. Nu sunt pregătit să aflu asta”, a spus actorul.

,,11 parteneri sexuali diferiți”, a răspuns Anna fără ezitare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, solista nu s-a temut să vorbească și despre locul public neobișnuit în care a făcut dragoste, Lesko declarând, fără să stea pe gânduri:

,,În avion. A fost greu, dar s-a realizat”, a spus aceasta cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Reacția Giuliei Nahmany nu a întârziat să apară, iar părerea ei a stârnit amuzamentul colegilor de platou:

,,Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic, pe care vă doresc să-l simțiți”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!