Life

Anna Lesko, fără perdea. Cine este cel mai priceput bărbat în dormitor

21.11.2020 | 13:00
Anna Lesko fara perdea Cine este cel mai priceput barbat in dormitor
Anna Lesko, fără perdea. Cine este cel mai priceput bărbat în dormitor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a avut numeroase relații amoroase, însă nu a oferit niciodată prea multe intimități din dormitor. Recent, frumoasa blondină a vorbit fără perdea despre cel mai priceput bărbat în ale amorului, dezvăluirea lăsându-i pe toți fără cuvinte. 

Concurenta de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” a declarat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că deși s-a iubit cu nu mai puțin de 11 bărbați, doar unul dintre aceștia a satisfăcut-o în totalitate. Și nu, nu este vorba de cel alături de care are și un copil, ci altcineva.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, îndrăgita cântăreață a fost pusă să aleagă între Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc și Marian Ionescu, Anna Lesko răspunzând fără ezitare. Concret, blondina a mărturisit că cel mai „priceput în amor” dintre foștii iubiți este craiul de Dorobanți.

Anna Lesko, despre cel mai priceput iubit în arta amorului

Anna Lesko și Codin Maticiuc s-au iubit în urmă cu foarte mulți ani, povestea lor de dragoste sfârșindu-se după numai câteva luni. Motivul separării nu a fost unul clar, artista precizând la un moment dat că idila lor a ajuns într-un punct critic.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a uitat scenele fierbinți pe care le-a avut în compania juratului de la Masked Singer România și vorbește fără perdea despre perioada în care a fost iubita lui Codin Maticiuc, care în prezent are o fetiță în vârstă de 1 an.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani a fost chestionată de prezentatorul de la Pro TV și într-o altă privință, aceasta fiind întrebată care sunt cele trei locuri inedite în care a consumat un act sexual. Răspunsul blondinei nu a întârziat să apară, concurenta de la Ferma dezvăluind că este vorba de „avion, pădure și casa părintească”. 

ADVERTISEMENT

Cine au fost bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte de a deveni mamă

Anna Lesko s-a iubit cu foarte mulți bărbați celebrii din showbiz-ul românesc. Timp de 8 ani a fost iubita omului de afaceri Irinel Columbeanu, drumurile lor separându-se în 2004, moment în care vedeta a început să se întâlnească cu liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu.

Pe lista foștilor parteneri de viață se mai află Roger Akoury, patronul unui lanț de farmacii, Sabin Ilie, Alin Cocoș, Radu Mazăre, Alex Erbașu, Codin Maticiuc, Liviu Moreanu, un om de afaceri, dar și fostul soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă Anna Lesko și-a găsit liniștea și fericirea în plan amoros după ce s-a îndrăgostit nebunește de Dj Vinnie. Cântăreața a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 35 de ani când a adus pe lume un băiat ce poartă numele Adam.

Din păcate, nici această poveste de dragoste nu a durat foarte mult și au ajuns să meargă pe drumuri separate după 8 ani de relație. Motivul ar fi infidelitatea blondinei, aceasta fiind surprinsă în club în timp ce se săruta cu patimă cu Mike Diamondz.

ADVERTISEMENT