Life

Anna Lesko, ”gospodina” dorită de toți bărbații, face show fără perdea și la Splash! Vedete la apă! Galerie foto

Anna Lesko, prezentatoarea emisiunii Splash! Vedete la apă, este, probabil, una dintre cântărețele de la noi care au reușit să devină celebră mai mult prin intermediul aparițiilor incendiare de pe micile ecrane și conturilor ei de socializare.
18.08.2021 | 14:38
Anna Lesko gospodina dorita de toti barbatii face show fara perdea si la Splash Vedete la apa Galerie foto
ADVERTISEMENT

Cu un talent indubitabil când vine vorba de gătit, Anna Lesko este, probabil, ”gospodina” care îi face pe bărbați să spună ”Ard în flăcări” atunci când o văd. Iar asta fie pe micile ecrane, fie pe conturile de socializare, fie în videoclipurile fierbinți pe care le lansează din când în când.

Anna Lesko e prezentatoarea Splash! Vedete la apă

După ce a făcut show în bucătăria celor de la Pro TV, la Vorbește Lumea, Anna Lesko a acceptat provocarea de a deveni prezentatoarea Splash! Vedete la apă, focoasa cântăreață urmând ca, în curând, să îi impresioneze pe telespectatorii Antenei 1 cu lipsa ei de inhibiții când vine vorba de expunerea formelor cu care este înzestrată.

ADVERTISEMENT

Și, pare-se, Anna Lesko este decisă să impresioneze cu formele ei, în ciuda faptului că a depășit deja borna celor 40 de ani și are o colegă, la pupitru, cu mulți ani mai tânără, Ramona Olaru.

Așa că, deja, conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai fierbinți cu Anna Lesko, lipsa ei de inhibiții când vine vorba de a-și expune formele perfecte fiid, oricum, legendară.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, plătită regește pentru a se… descoperi la Splash! Vedete la apă

Informațiile obținute de FANATIK din bucătăria show-ului Splash! Vedete la apă ne spun că Anna Lesko nu va încinge imaginația bărbaților, a concurenților și a membrilor juriului pentru sume mici de bani.

Mai exact, pentru aparițiile sale pe sticlă – la care, așa cum e de așteptat, se adaugă și promovarea intensă, precum și apariția în alte emisiuni ale trustului – Anna Lesko va primi, lunar, în jur de 4.500 de euro, o sumă frumușică pentru cântăreață.

ADVERTISEMENT

Și, evident, la suma asta de bani, senzuala cântăreață va lăsa inhibițiile deoparte și va face show așa cum știe ea mai bine și pe micile ecrane.

Anna Lesko, o adevărată cuceritoare

Frumoasa născută în Moldova de peste Prut face senzație în showbiz-ul românesc de mai bine de 20 de ani, iar relațiile sale au făcut, de-a lungul ultimelor decenii, deliciul publicului.

ADVERTISEMENT

Iar printre bărbații celebri cu care s-a iubit Anna Lesko se numără Irinel Columbeanu, Elan Schwartzenberg, Codin maticiuc, Liviu Moreanu, Marian Ionescu, Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre şi Alex Erbaşu.

Cu toate acestea, după ce a născut, acum nouă ani, un băiețel, Anna Lesko și-a luat în serios rolul de mamă și a devenit mult mai discretă cu relațiile amoroase, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului ei, DJ Vinnie.

Anna Lesko, expertă în show-uri TV

Chiar dacă ea a devenit inițial celebră ca artistă, debutul ei în muzică fiind cu melodia ”Ard în flăcări”, piesă însoțită de un videoclip extrem de senzual, Anna Lesko pare să fi pus muzica în plan secund.

În schimb, aflată în atenția publicului pentru formele perfecte pe care le are și acum după 40 de ani, Anna Lesko a devenit o obișnuită a show-urilor TV, ea jucând, practic, toate rolurile posibile pe micul ecran.

Astfel, Anna Lesko a fost concurentă în câteva reality-show-uri, jurată într-altele, iar acum, la Splash! Vedete la apă joacă rolul de prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT