Life

Anna Lesko i-a înnebunit din nou pe bărbați. A dansat într-un body mulat pe TikTok – Video

21.08.2020 | 23:23
Anna Lesko ia innebunit din nou pe barbati A dansat intrun body mulat pe TikTok  Video
Anna Lesko arată impecabil la 41 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anna Lesko i-a băgat din nou în boală pe bărbați cu un videoclip senzual postat pe TikTok.

Anna Lesko, mai sexy ca niciodată

Diva cu origini ucrainiene în vârstă de 41 de ani a apărut într-un body alb, perfect mulat, lăsându-și formele în evidență spre necazul celor care și-ar dori să o cunoască și știu că șansele lor sunt foarte mici.

Anna Lesko s-a filmat pentru fanii de pe rețeaua chineză de socializare dansând pe muzica lui Maluma, unul din artiștii ei preferați.

ADVERTISEMENT

Cu niște ochelari imenși de soare, unghiile vopsite în verde și cercei cu perle, Anicyka a arătat ce înseamnă să fii o femeie care se respectă și se bucură de viață sfidând orice problemă.

După ce s-a înregistrat pentru TikTok, vedeta a publicat videoclipul și pe pagina ei de Instagram, acolo unde a strâns peste 28.000 de vizualizări și o groază de comentarii.

ADVERTISEMENT

„C***e penale ignorante, obeze, neîngrijite și obosite și invidioase și geloase intotdeauna vor arunca mizerii in jur, comentarii de rahat. Păi cum sa nu le însele bărbații,dacă sunt niste nesuferite!!!”, a scris cineva la secțiunea de comentarii de pe Instagram, certându-se cu cei care scriau lucruri urâte despre cântăreață.

Vedeta își detoxifiază organismul în felul ei

Printre aprecieri și critici, au existat și câțiva masculi care mai aveau puțin și își expuneau fanteziile pe pagina vedetei.

ADVERTISEMENT

Și, totuși, cum de arată Anna Lesko atât de bine la 41 de ani? Artista a povestit la un moment dat cum se menține în formă.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust.

ADVERTISEMENT

Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5… Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml. Una dintre prietenele mele a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme…

Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, este metoda prin care Anna se menține atât de focoasă.

View this post on Instagram

😎🌞 #morning #dance #followmeontiktok

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

ADVERTISEMENT