Life

Anna Lesko, Iancu Sterp și Emily Burghelea, imagini interzise minorilor. În ce ipostaze au fost surprinși cei trei

17.11.2020 | 22:56
Anna Lesko Iancu Sterp si Emily Burghelea imagini interzise minorilor In ce ipostaze au fost surprinsi cei trei
Anna Lesko, Iancu Sterp și Emily Burghelea, imagini interzise minorilor. În ce ipostaze au fost surprinși cei trei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anna Lesko, Iancu Sterp și Emily Burghelea au făcut furori cu noul lor videoclip, plin de imagini demne de filmele pentru adulți. Cei trei au uitat de inhibiții și au încins imaginația internauților.

Anna Lesko își surprinde fanii în continuare cu apariții spectaculoase și pline de senzualitate, în noul său videoclip al piesei „Place”, dar de data asta nu este singură. Iancu Sterp și asistenta TV Emily s-au alăturat, iar imaginile au stârnit controverse în mediul online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, între Anna Lesko și Iancu Sterp au loc atingeri fierbinți, chiar și în zonele intime. Cei doi protagoniști mimează scene de amor, iar atmosfera din videoclip este una incendiară.

Anna Lesko, Iancu Sterp și Emily Burghelea, protagoniștii unui videoclip incendiar

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Anna Lesko obișnuiește să îi uimească pe internauți cu fotografiile și mișcările sale pline de senzualitate, însă, în videoclipul piesei „Place”, frumoasa basarabeacă pare să-și fi întrecut limitele.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko se mișcă extrem de lasciv în prezența lui Iancu Sterp, iar imaginile par desprinse din filmele pentru adulți. Atât versurile piesei, cât și linia melodică exprimă multă sexualitate, iar celor doi li se alătură și Emily Burghelea, îmbrăcată sumar și dansând provocator.

Controversata piesă este despre seducție și pasiune, protagoniștii piesei punându-și în valoare calitățile fizice. Anna Lesko și Iancu Sterp fac un cuplu de senzație, aflându-se în ipostaze indecente.

ADVERTISEMENT

„Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosfera extrem de hot (râde). Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor (râde). Din punctul meu de vedere, Place reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea”, a povestit Anna Lesko.

În vara acestui an, Anna Lesko a cucerit topurile cu melodia sa cântată în colaborare cu fratele lui Iancu, Culiță Sterp. Cei doi au lansat piesa „Ivanko”, cu versuri în ucraineană și română, ce are la bază o poveste de dragoste adevărată. Piesa vine la pachet cu un videoclip colorat și fresh, cu influențe pop-art, regizat de Alex Ceaușu.

ADVERTISEMENT