Life

Anna Lesko, ipostază incendiară la Ferma. Artista nu poate sta departe de George Piștereanu

04.11.2020 | 18:35
Anna Lesko ipostaza incendiara la Ferma Artista nu poate sta departe de George Pistereanu
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a oferit o nouă ipostază incendiară în cadrul show-ului Ferma, artista neputând sta prea departe de actorul din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, nimeni altul decât George Piștereanu. 

Apropierea dintre cei doi participanți s-a petrecut la ceas de seară, în prezența Vivianei Sposub care nu a părut deloc deranjată de lipsa de inhibiții a colegilor ei. Frumoasa blondină s-a urcat pe spatele lui George Piștereanu căruia i-a oferit un masaj.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a masat spatele actorului preț de câteva minute, la un moment dat prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” atrăgându-i Annei Lesko atenția asupra unui lucru. Mai exact, iubita lui George Burcea i-a spus că s-a udat, asta din cauza unui prosop de sub George Piștereanu.

Anna Lesko și George Piștereanu, o nouă scenă tandră la Ferma

Vezi că te-ai udat, Anna!”, a fost replica pe care Viviana Sposub i-a adresat-o colegei sale de competiție, Anna Lesko, artista mărturisind ușor amuzată că este vorba de George Piștereanu, nu despre ea.

ADVERTISEMENT

Nu, păpușă, că e ud Piștereanu”, a  spus la rândul ei frumoasa blondină de peste Prut, moment în care actorul s-a implicat în discuția fetelor.

Știi ce mă bucur, Viviana, că Andrei doarme și nu poate să-mi deranjeze masajul, că l-ar fi ales pe Andrei să-i facă masaj”, a mărturisit actorul în cadrul emisiunii de la Pro TV. Video poate fi urmărit AICI!

ADVERTISEMENT
Anna Lesko și George Piștereanu, scenă romantică la Ferma
Anna Lesko și George Piștereanu, scenă romantică la Ferma. Sursa foto: ferma.protv.ro

Anna Lesko și George Piștereanu nu sunt la primul joc erotic, telespectatorii putându-i vedea în urmă cu foarte puțin timp în cadrul unei alte scene incendiare. Mai exact, blondina a mâncat cremă de vanilie direct de la abdomenul colegului ei.

Artista nu este străină de ipostazele îndrăznețe, motiv pentru care postează pe rețelele de socializare numeroase imagini în care își arată formele apetisante. Spre exemplu, o fotografie în care vedeta apare numai în prosop a strâns peste 11.500 de aprecieri pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a primit și critici din partea internauților, dar nu pare interesată să acorde prea mare importanță acestora. Anna Lesko continuă să fie în centrul atenției indiferent ce face și cum se afișează.

ADVERTISEMENT