Life

Anna Lesko, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol. Ce i-a spus despre Smiley

Anna Lesko a făcut un anunț neașteptat la adresa Ginei Pistol, după ce partenerul ei de viață, Smiley, a fost invitat în emisiunea TV în care gătește frumoasa blondină.
28.05.2021 | 10:38
Anna Lesko mesaj neasteptat pentru Gina Pistol Ce ia spus despre Smiley
Anna Lesko, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol. Ce i-a spus despre Smiley. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” și prezentatorul de la „Românii au talent” au avut parte de un moment neașteptat în direct. Artista a gătit un fel de mâncare pe placul cântărețului, care era atunci în show-ul „Vorbește lumea”.

La vremea respectivă Smiley s-a ridicat de pe canapea, clipă în care Anna Lesko i-a dat să mănânce juratului de la „Vocea României”, transmițându-i iubitei sale, Gina Pistol, că nu este nevoie să gătească acasă pentru că deja a fost hrănit.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, anunț pentru iubita lui Smiley, Gina Pistol

„Gina, l-am hrănit, nu mai face de mâncare”, a scris Anna Lesko pe Instagram, alături de un clip din emisiunea „Vorbește lumea”.

„Ce bine! Acasă avem doar lapte. Mulțumesc, Anna!”, a fost replica Ginei Pistol, care se afla acasă la momentul respectiv cu fiica sa, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

„Cu drag și dor”, a ținut să mai adauge frumoasa cântăreață, care de ceva vreme gătește în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley nu o prezintă pe fiica lor

Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” și juratul de la „Vocea României”, Smiley, au devenit părinți în urmă cu mai bine de două luni și jumătate. Vedeta a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și partenerul ei de viață sunt fericiți alături de micuța lor, Josephine Ana, pe care o țin ascunsă de ochii lumii și nu postează imagini prin care să-i arate fața.

Frumoasa blondină a luat această decizie dinainte de a naște, vedeta nedorind să-și expună copilul, care are trăsături de la ambii părinți. Smiley este topit după micuță, de care se ocupă extrem de mult de când a venit pe lume, pe 9 martie.

ADVERTISEMENT

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. 

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine.

Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit la un moment dat Smiley în podcast-ul lui Mihai Morar de pe Youtube.

ADVERTISEMENT