Life

Anna Lesko nu mai are rușine și se pozează în cele mai interzise ipostaze. Ultima poză a întrecut orice măsură

20.07.2020 | 18:25
Anna Lesko nu mai are rusine si se pozeaza in cele mai interzise ipostaze Ultima poza a intrecut orice masura
Anna Lesko. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anna Lesko este pe buzele tuturor de când a lansat piesa în colaborare cu artistul popular Culiță Sterp, iar de atunci își înnebunește fanii cu imagini care mai de care mai îndrăznețe.

O dovadă vie este și ultima postare a artistei, care a adunat mii de aprecieri și comentarii.

Cu toate astea, cântăreața exagerează cu fotografiile în care apare aproape goală, cu posteriorul sau sânii la vedere.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, imagine mult prea îndrăzneață pentru Instagram

Deși este mămica unui băiețel de 6 ani, Anna Leskonu ține cont de statutul pe care îl are și când vine vorba să-și arate formele apetisante ale corpului nu se abține.

Așadar, fie că e zi sau noapte, artista apare în costume de baie minuscule, iar uneori stă în poziții menite să atragă atenția. Deși mulți fani i-au atras atenția, căci are 41 de ani și e mamă de băiat, vedeta nu pare să fie afectată și se mândrește cu trupul ei bine lucrat.

ADVERTISEMENT

„ Se studiază posibilitatea ca levănțică rezolve problemele majore☝️: invidie, insomnii, debilitate, ura, te scapă de grija pentru fericirea altuia și reduce considerabil simptomele de “haterism”. Cât despre mine, îmi priește infuzia, îmi face pielea fină.”, a scris artista pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Se studiaza posibilitatea ca levantica sa rezolve problemele majore☝️: invidie, insomnii, debilitate, ura, te scapa de grija pentru fericirea altuia si reduce considerabil simptomele de “haterism”. Cat despre mine, imi prieste infuzia, imi face pielea fina.🥂😉

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

A devenit mamă în 2014

Anna Lesko a avut o relație de câțiva ani cu Dj Vinnie, iar la 35 de ani, în 2014, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Adam. Până la urmă, ce doi s-au despărțit, însă au rămas prieteni de dragul copilului.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai avut mai multe relații controversate, printre care și cu Irinel Columbeanu, după care s-a ales cu o casă și o mașină, dar și o carieră în muzică, apoi au urmat Marian Ionescu de la Direcția 5, Codin Maticiuc,  Liviu Moreanu și Elan Schwarzenberg.

 

Tags: