Life

Anna Lesko, lecții de parenting. Cum i-a explicat lui Adam că ea și tatăl lui se despart

Anna Lesko a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei, Adam. Artista l-a tratat întotdeauna ca pe un adult și asta a ajuta-o atunci când ea și tatăl lui s-au despărțit.
08.03.2022 | 13:47
Anna Lesko lectii de parenting Cum ia explicat lui Adam ca ea si tatal lui se despart
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, Adam, în vârstă de aproape 8 ani. Artista a dezvăluit ce reguli aplică atunci când vine vorba de educația micuțului, dar și cum i-a explicat acestuia faptul că s-a despărțit de tatăl lui, Adrian Neniță, alias DJ Vinnie.

Cum i-a explicat Anna Lesko fiului său că se desparte de tatăl lui

Anna Lesko a fost invitată marți, 8 martie, în platoul emisiunii Vorbește lumea, unde a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, Adam, pe care îl consideră cel mai de preț cadou din viața sa. Când vine vorba de felul în care îl crește pe cel mic, cântăreața încearcă să discute cu el deschis și să-l trateze ca pe un adult.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Anna Lesko a învățat această lecție de la părinții săi, pe vremea când era doar un copil. Atunci când, dintr-o întâmplare nefericită, părinții săi au pierdut toți banii agonisiți, nu au vrut să-i sperie pe artistă și pe frații săi, așa că după ce le-au prezentat situația, le-au spus că au și o soluție. Au plecat să muncească în Siberia timp de 9 luni.

„Nu putem să plângem. Trebuie să dai copilului tău siguranța asta și soluția. Așa fac și eu cu Adam. Dialogul la care îl invit este acela care se termină și cu o soluție.”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

În 2019, Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei, după 8 ani de relație. Cântăreața a mărturisit că Adam a înțeles cu ușurință situația, tocmai pentru că i-a explicat de fiecare dată tot ce se petrece. Este de părere că nu este normal ca cei mici să asiste la certurile părinților, deoarece acest lucru le poate afecta viitorul.

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă”

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Noi adulții avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău.’ E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări.”, a mărturisit Anna Lesko.

Vedeta a afirmat că nu a fost plăcut să fie martora discuțiilor în contradictoriu pe care părinții săi le aveau. Astfel, vrea să-l țină pe Adam departe de conflicte. Acesta fiind și motivul pentru care a decis să pună punct relației cu Adrian Neniță.

ADVERTISEMENT

„Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă.

Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste, ce înseamnă trădare. Ține-l departe de conflict., a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: