ADVERTISEMENT
Life

Anna Lesko și George Piștereanu, în același pat la Ferma! ”N-am umblat la ea”

Autor: Cerasela Stafie | 25.09.2020 | 13:44
Anna Lesko și George Piștereanu, în același pat la Ferma! ”N-am umblat la ea”
Anna Lesko și George Piștereanu, în același pat la Ferma! ”N-am umblat la ea” Sursa foto: Instagram

Anna Lesko și George Piștereanu au oferit momente speciale fanilor emisiunii „ Ferma. Orășeni Vs Săteni”, după ce au fost nevoiți să doarmă împreună.

ADVERTISEMENT

Conform regulii stabilite de Mihaela Rădulescu, concurenții au fost legați cu o sfoară, lucru care i-a obligat pe cei doi să petreacă noaptea împreună, spre amuzamentul lor, al colegilor, dar și al fanilor.

Anna a postat pe Instragram filmări din cadrul emisiunii în care povestesc amuzați experimentul și se pot vedea imaginii din timpul ineditei nopți, scrie libertatea.ro.

Anna Lesko și George Piștereanu
Anna Lesko și George Piștereanu, în același pat la Ferma! ”N-am umblat la ea”
Sursa foto: Instagram

Anna Lesko și George Piștereanu împart patul: “M-a distrus, m-a violat!”

Cei doi concurenți se numără printre cei mai carismatici din cadrul concusului. Ei au făcut un adevărat spectacol și pe platou, dar și explicând scenele pe care au fost nevoiți să le filmeze.

ADVERTISEMENT

Astfel, Anna a povestit, gesticulând, pozițiile pe care le-au luat pentru a se putea odihnii: „Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, spune cântăreața, vizibil amuzată, iar George menționează că: „mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”.

Glumele s-au ținut lanț și în momentul în care au ieșit din casă și s-au întâlnit cu ceilalți concurenți. Anna s-a plâns, în glumă, că: „m-a distrus, m-a violat!”, iar George s-a apărat instant, specificând că: „n-am umblat la ea!”, cei doi stârnind un amuzament general.

Anna și George au cucerit Instagramul cu momentele lor

Lesko este o prezență constantă în mediul online și împărtășește cu fanii toate momentele prin care trece. Noaptea petrecută alături de George nu a făcut excepție. Artista a postat pe Instagram două filmulețe din emisiune care au făcut senzație printre internauți.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam ca Ana să fie atât de naturală, fără fițe, fără aere de divă. Bravo ei, merită să si câștige premiul. Mult succes!”, „cred că ai făcut o alegere foarte bună să participi la această emisiune . Am impresia că vei fi revelația acestei ediții ! Încă o dată ni se confirmă faptul că nu este ok să punem etichete fără a cunoaște persoana respectivă! Cred că vei câștiga un mare capital de imagine și te felicit pentru asta! Jos pălăria! Sper să o ții tot așa până la final!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fanii Annei.

Alții au avut grijă să-i plângă de milă lui George: „Cum poate săracul să doarmă cu așa femeie lângă el? adică foarte sexy”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT