Life

Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma. Toți concurenții au rămas șocați

14.10.2020 | 12:01
Anna Lesko si Viviana Sposub sarut pasional la Ferma Toti concurentii au ramas socati
ADVERTISEMENT

Anna Lesko și Viviana Sposub au făcut un show de zile mari în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni” după ce s-au săturat cu foc. Cele două concurente de la Pro TV au profitat de petrecerea târzie în noapte și s-au distrat de minune într-o piscină.

Cântăreața și prezentatoarea „Vorbește lumea” nu au ezitat să se atingă și asta în văzul tuturor concurenților de la Ferma. Așadar, fetele au dat frâu liber sentimentelor și nu au mai ținut cont că sunt văzute de o țară întreagă, lucru care nu a fost pe placul fanilor emisiunii.

ADVERTISEMENT

Internauții le-au taxat destul de dur pe Anna Lesko și Viviana Sposub, care nu au mai ținut cont de absolut nimic și s-au sărutat pasional. Întreaga scenă s-a petrecut în cea de-a șasea săptămână a competiției, imaginile fiind un deliciu pentru unii dintre fani.

Anna Lesko și Viviana Sposub, fără inhibiții. S-au sărutat la Ferma, în văzul tuturor

„Când te etichetezi într-un anumit mod ca Viviana și Lesko… nimic și nimeni nu mai poate șterge ceea ce ești realmente”, „Sunt majore, responsabile de propriile decizii”. 

ADVERTISEMENT

„Treaba lor, să facă ce vor, doar să lase bărbații însurați în pace… nevestele care cresc copiii acasă sunt convinsă că suferă când văd anumite apropieri între vulpile astea și soții lor”, sunt o parte din comentariile lăsate de fani în mediul online.

Imaginile incendiare cu artista și prezentatoarea sărutându-se în miez în noapte, îmbrăcate în costume de baie, la piscină, vor fi difuzate săptămâna aceasta, care aduce o serie de surprize. Promo-ul care conține scena cu sărutul vedetelor pot fi văzut AICI.

ADVERTISEMENT
Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma
Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma. Sursa foto: captură video protv.ro

Cele două concurente nu sunt singurele care au apărut în costum de baie. Și restul fetelor au fost filmate în timp ce fac duș în aer liber.

Următoarele ediții din Ferma vin cu numeroase provocări și obstacole pentru concurenți. Se pare că o altă vedetă se pregătește să pășească alături de cei rămași în cursa pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

Totodată, participanții vor fi puși în situații inedite, la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Probele vor fi și ele unele speciale care le vor pune abilitățile și calitățile la încercare.

ADVERTISEMENT