Life

Anna Lesko, vedetă în videoclipul lui Jennifer Lopez și Maluma. În ce ipostază a fost surprinsă artista

12.11.2020 | 18:20
Anna Lesko vedeta in videoclipul lui Jennifer Lopez si Maluma In ce ipostaza a fost surprinsa artista
Anna Lesko, vedetă în videoclipul lui Jennifer Lopez și Maluma. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez a cucerit topurile cu piesa ei „Pa`Ti”, în colaborare cu Maluma. Artista a postat un videoclip pe contul ei de YouTube, în care apare și Anna Lesko.

Jennifer Lopez face furori cu noua ei piesă lansată alături de Maluma, „Pa`Ti”. Melodia a devenit în scurt timp un hit, iar acum, așa cum era de așteptat, au apărut și challenge-urile pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko a postat, la rândul ei, un filmuleț incendiar pe Tik Tok, în timp ce frământă cocă pe melodia celebrilor artiști, iar filmarea a devenit virală, motiv pentru care Jennifer Lopez a introdus-o pe basarabeancă în videoclipul ei.

Anna Lesko, vedetă în videoclipul lui Jennifer Lopez și Maluma. În ce ipostază a fost surprinsă artista

Nu este un secret că Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Se pare că vedeta i-a cucerit atât pe români, cât și pe străini cu frumusețea ei exotică. Recent, aceasta a apărut chiar în cel mai nou videoclip postat de Jennifer Lopez, dansând în stilul ei caracteristic.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez a cucerit topurile internaționale cu melodia pe care a lansat-o la sfârșitul lunii septembrie alături de Maluma, „Pa`Ti”, iar acum internauții se întrec pe Tik Tok în challenge-uri, fiecare postând filmulețe cu ei fredonând renumita piesă. Anna Lesko se numără printre cei care au dansat pe ritmurile celebrului hit, iar Jennifer Lopez se pare că a fost impresionată de mișcările divei.

Anna Lesko a fost surprins-o într-o ipostază inedită. Vedeta a dansat, așa cum ne-a obișnuit, într-un mod senzual, fiind îmbrăcată provocator, în timp ce frământă cocă. Filmulețul ei a fost inclus în colajul video pe care echipa lui J.LO. l-a publicat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat pe canalul oficial de YouTube al cunoscutei vedete Jennifer Lopez a fost încărcat pe data de 7 noiembrie. În cadrul acestuia dansează oameni din toate colțurile lumii.