Life

Anna, soția lui Mihai Leu, schimbată radical de operații estetice. Cum arată acum blondina

Soția lui Mihai Leu, Anna, este transformată de operațiile estetice la care a apelat foarte des în ultimii ani.
30.09.2021 | 13:33
Anna sotia lui Mihai Leu schimbata radical de operatii estetice Cum arata acum blondina
Anna, soția lui Mihai Leu, schimbată radical de operații estetice. Cum arată acum blondina. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Partenera de viață a renumitului sportiv și-a dorit câteva îmbunătățiri, odată cu trecerea timpului, și nu a stat deloc pe gânduri. A renunțat la brunet și s-a făcut blondă și a trecut pragul cabinetelor estetice.

Anna Leu și-a dorit câteva modificări de look, lucru pe care l-a și făcut în special în zona feței. Soția fostului boxer Mihai Leu nu s-a oprit aici și a „lucrat” puțin și la forme.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, soția sportivului pare o cu totul altă persoană. Are forme voluptoase și un stil de viață sănătos de care la care nu se abate.

Soția lui Mihai Leu, transformată de operațiile estetice. Cum arată acum Anna

Anna este o femeie frumoasă, care a învățat să se pună în valoare și mai ales, știe care sunt obiectele vestimentare care i se potrivesc mănușă.

ADVERTISEMENT

Femeia născută în Italia îi este fidelă boxerului de ani buni, Mihai Leu simțindu-se norocos că a întâlnit-o pe cea care a devenit soția sa și mama băiatului său, Marco.

Anna Leu și-a susținut mereu partenerul de viață și niciodată nu și-a dorit să fie persoană publică, să apară în lumina reflectoarelor sau la evenimente mondene.

ADVERTISEMENT
Mihai Leu și soția sa, Anna
Mihai Leu și soția sa, Anna. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Mihai Leu, secretul unui mariaj de 30 de ani cu Anna

S-au cunoscut în Germania, iar în februarie anul acesta au aniversat 30 de ani de când sunt împreună, ocazie cu care cei doi au scos la iveală și secretele mariajului.

„Noi avem o viață foarte normală, nu ne formalizăm, facem și ce ne simțim bine și ce se poate. Dacă nu vrem să ieșim din casă, ne simțim bine.

ADVERTISEMENT

Sunt 30 de ani frumoși care au trecut foarte repede. Cred că am avut foarte mult noroc. Pentru că este, câteodată, foarte greu să găsești persoană potrivită.

Am avut noroc să ne potrivim unul cu altul”, a declarat Mihai Leu, în emisiunea „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu.

Anna și Mihai Leu se iubesc ca-n prima zi, susținându-se la bine și la greu, mai ales când vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

ADVERTISEMENT
Tags: