Sport

Anna Vyakhireva, starul lui Vipers, visează la Liga Campionilor: „Sincer mă trec fiorii și mi se face pielea de găină pe tot corpul”

Anna Vyakhireva a vorbit înainte de Final Four-ul de la Budapesta despre trăirile intense ale handbalistelor care pot cuceri trofeul suprem.
03.06.2023 | 12:53
Anna Vyakhireva starul lui Vipers viseaza la Liga Campionilor Sincer ma trec fiorii si mi se face pielea de gaina pe tot corpul
Anna Vyakhireva, starul danezelor de la Vipers. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Anna Vyakhireva, fosta jucătoare a lui Rostov Don și una dintre cele mai bune pasatoare din acest sezon al Ligii Campionilor, a oferit un interviu special pentru site-ul oficial al EHF înainte de Final Four.

Anna Vyakhireva, emoții uriașe înainte de Final Four-ul de la Budapesta: „O oportunitate uriașă”

Handbalista în vârstă de 20 de ani care a fost aleasă MVP la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și de la Tokyo, patru ani mai târziu, a vorbit despre sentimentele care o încearcă înainte de finalul sezonului: „Sunt un pic stresată acum, pentru că sunt foarte mulți oameni aici, însă o să fie mai bine. Să fiu aici în Budapesta e un vis pentru mine și mă simt binecuvântată. 

ADVERTISEMENT

Rusoaica nu pune presiune pe ea și gândește foarte pozitiv: „Pentru mine este o oportunitate uriașă de asemenea, însă tot ceea ce îmi doresc e să mă bucur de acest moment, de joc, de oamenii din jurul meu și să mă simt bine”.

Anna Vyakhireva a transmis un mesaj clar pentru coechipierele sale: „Eu cred că nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui și trebuie doar să dăm totul în acest weekend. Vrem să arătăm tot ce avem mai bun și să vedem unde ne va duce asta”.

ADVERTISEMENT

Anna Vyakhireva vrea să câștige Liga Campionilor: „Ne dorim”

Anna Vyakhireva recunoaște că Vipers are ca obiectiv câștigarea marelui trofeu: „Nu vreau să spun că ne gândim la câștigarea trofeului. Dar bineînțeles că ne dorim să îl cucerim, însă trebuie să luăm totul pas cu pas”.

Rusoaica a mai jucat o finală de Liga Campionilor pe care a pierdut-o și a mai terminat pe locul patru cu Rostov Don. Trăirile sunt însă la fel de intense: „Sincer mă trec fiorii și mi se face pielea de găină pe tot corpul. Poate că sâmbătă lucrurile se vor stabili și sunt sigur că o să tremur de emoții, dar într-un mod plăcut. 

ADVERTISEMENT

Dar da, acum doar încerc să mă relaxez și să mă bucur că sunt aici și să îi revăd pe acești oameni după mulți ani”, a mai spus ea înainte de semifinala cu Gyor.

Vyakhireva le respectă pe jucătoarele maghiare, mai ales că vor juca în fața propriilor spectatori, iar presiunea publicului va fi uriașă: „Pentru mine e doar o altă provocare din acest sezon. Cu siguranță va fi foarte dificil.

ADVERTISEMENT

Echipa pe care o întâlnim e foarte experimentată și probabil vor să își ia revanșa împotriva lui Vipers. Cred că e foarte plăcut pentru noi și pentru fani”. 

ADVERTISEMENT