Simona Halep

Annabel Croft, încântată de jocul Simonei Halep la WTA Dubai: ”Este o dovadă a maturității la care a ajuns”

21.02.2020 | 11:36
Annabel Croft incantata de jocul Simonei Halep la WTA Dubai Este o dovada a maturitatii la care a ajuns
ADVERTISEMENT

Fosta jucătoare de tenis Annabel Croft s-a arătat încântată de jocul Simonei Halep la WTA Dubai, competiție la care s-a calificat în faza semifinalelor.

Annabel Croft, încântată de jocul Simonei Halep la WTA Dubai: ”Sabalenka nu a făcut față puterii și intensității”

”Simona este atât de bună! Cum a luptat, cum a revenit! Sabalenka nu a făcut față puterii și intensității Simonei Halep. Românca a luptat admirabil”, a declarat Annabel Croft despre jocul încântător al Simonei Halep la WTA Dubai.

ADVERTISEMENT

”A arătat tuturor de ce este considerată cea mai constantă jucătoare din circuitul WTA. Faptul că a revenit de două ori la rând după ce a pierdut primul set este o dovadă a maturității la care a ajuns această jucătoare”, a spus Croft pentru WTA TV, conform ziare.com.

Halep – Brady, meciul pentru finala de la Dubai

Simona Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka, scor 3-6, 6-2, 6-2, în sferturile de finală de la WTA Dubai. Campioana noastră este la al doilea meci consecutiv de trei seturi în capitala Emiratelor Arabe Unite, după ce în optimi a trecut de Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6, salvând și o minge de meci a tunisiencei.

ADVERTISEMENT

În semifinalele competiției de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe americanca Jennifer Brady, partida fiind programată să se joace vineri, nu înainte de ora 17:00. Românca a câștigat ambele întâlniri directe anterioare.

Aproape 200.000 de dolari a câștigat Halep

Simona Halep a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a trecut, de fiecare dată în trei seturi, de Ons Jabeur și Aryna Sabalenka. La conferința de presă susținută după victoria din sferturi, cu  zâmbetul pe buze, Simona a recunoscut că are nevoie de o partidă tranșată în minimum de seturi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a reușit calificarea în semifinalele turneului de la Dubai, după victoria cu Aryna Sabalenka, scor 3-6, 6-2, 6-2, și a primit din partea organizatorilor un  cec în valoare de 198.830 de dolari.

Andreescu s-a retras de la Doha

Săprămâna viitoare, Simona Halep va participa la turneul de la Doha, dotat cu premii în valoare totală de 2.939.695 de dolari, unde va fi a doua favorită, după australianca Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA.

ADVERTISEMENT

Campioana de la US Open, Bianca Andreescu, care s-a accidentat la genunchi la sfârșitul lunii octombrie în timpul meciului cu Karolina Pliskova din grupele Turneului Campioanelor, și alte patru jucătoare de top s-au retras de la WTA Doha.

ADVERTISEMENT
Tags: