Fotbal international

Annekee Molenaar, vârful de lance al Olandei la Mondial. Cum arată iubita lui Matthijs de Ligt

Annekee Molenaar (23 de ani) este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști care vor participa la Campionatul Mondial din Qatar.
19.11.2022 | 18:35
La capitolul frumuseți, Olanda se laudă la acest Mondial cu Annekee Molenaar, iubita lui Matthijs de Ligt. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Matthijs de Ligt, fundașul central al lui Bayern Munchen, are o iubită demnă de un fotbalist din naționala „Portocalei Mecanice”.

Annekee Molenaar, iubita lui Matthijs de Ligt, face senzație pe rețelele sociale

Modelul olandez Annekee Molenaar este nimeni alta decât fiica lui Keje Molenaar, fostul fundaș al lui Ajax Amsterdam. Deci relația cu stoperul campioanei Germaniei nu e deloc întâmplătoare.

ADVERTISEMENT
Annekee Molenaar, alături de Matthijs de Ligt
Annekee Molenaar, alături de Matthijs de Ligt

Annekee Molenaar a explodat pe Instagram după ce a făcut un pictorial nud, iar peste 69.000 de fani au apreciat fotografiile iubitei lui de Ligt.

Blonda este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalist de la CM și nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare fotografii în bikini sau în lengerie intimă. Nu lipsesc, bineînțeles, nici pozele în care apare împreună cu Matthijs de Ligt, pe care îl însoțește peste tot.

ADVERTISEMENT

Matthijs de Ligt și Annekee Molenaar au o relație de patru ani

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de patru ani și s-au cuplat în perioada când Matthijs juca la Ajax Amsterdam. Doar o puștoaică la acea vreme, Annekee l-a urmat pe de Ligt la Torino, după ce fundașul a semnat cu Juventus.

La fel s-a întâmplat și după transferul din această vară la Bayern Munchen, care a plătit nu mai puțin de 67 de milioane de euro pentru olandez.

ADVERTISEMENT

Annekee Molenaar, discurs-manifest pe Instagram despre sănătatea mintală

Annekee Molennar a postat o fotografie în lengerie intimă și apoi a lăsat un mesaj emoționant pentru a atrage atenția asupra pericolului internetului asupra sănătății sale mintale și nu numai.

Annekee a dezvăluit cum numărul de reacții și aprecieri pe Instagram îi afectau sentimentele și starea de spirit și cum a realizat impactul negativ pe care îl pot avea astfel de lucruri: „Nu sunt fericită tot timpul, dar asta e OK. Sunt un om care încă învață să nu ridice ștacheta prea sus. De aceea împărtășesc acest mesaj, pentru a crea un pic mai multă conexiune cu voi. 

ADVERTISEMENT

Dar mai ales între mine și eul meu interior. Deci aceasta sunt eu încercând să ofer un pic mai mult, dar nu din exterior pentru o schimbare”, a scris iubiuta lui de Ligt pe Instagram.

Fotbalistul naționalei Olandei a ținut să își arate susținerea pentru iubita sa și i-a răspuns pe Instagram: „Sunt mândru de tine”. Annekee Molennar are 455.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Naționala Olandei debutează la Campionatul Mondial din Qatar împotriva Senegalului, luni, 21 noiembrie, ora 18:00, iar Annekee Molenaar va fi ca de obicei pe stadion să îl susțină pe Matthijs de Ligt.


  • Cota GET’S BET pentru Olanda: 1,72 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la Senegal – Olanda. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT