Carousel hot news

Antal plînge după Sănmărtean: “Este greu să-l înlocuim!”

Mijlocaşul lui FC Vaslui, Liviu Antal, a declarat că echipa sa simte lipsa lui Lucian Sănmărtean, plecat acum cîteva săptămîni la Steaua. “Ne bucurăm pentru această victorie, mai ales că...
10.03.2014 | 20:45
Antal plînge după Sănmărtean:
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul lui FC Vaslui, Liviu Antal, a declarat că echipa sa simte lipsa lui Lucian Sănmărtean, plecat acum cîteva săptămîni la Steaua. “Ne bucurăm pentru această victorie, mai ales că a venit pe un teren greu, impracticabil. E prea devreme să vorbim de Europa League. Vom munci în continuare, iar la final sper să ne bucurăm. Este greu să-l înlocuim pe Sănmărtean, dar prin forţa grupului putem cîştiga. Îl felicit pe Temwanjera pentru gol şi sper să o ţină tot aşa”, a spus Antal pentru o televiziune de sport.

sanmartean-660x400

ADVERTISEMENT

“Nu am făcut o partidă strălucită, în prima repriză am jucat slab, poate şi din cauza terenului. În a doua repriză am jucat cu mingi lungi şi să punem probleme la fazele fixe. Am întîlnit un adversar bun, bătăios, arţăgos. Este al treilea joc în care nu primim gol, îmi felicit jucătorii pentru cele trei puncte obţinute. Sînt mulţumit de modul în care se prezintă echipa, jucătorii dau totul sută la sută la antrenamente şi la partide. M-a surprins decizia lui Contra de a pleca la Getafe. E un pas înainte pentru el, îi urez succes, sînt convins că va face treabă bună acolo. Este bine pentru România că avem un antrenor în Primera”, a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Vaslui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri