OFICIAL! Transferul zilei din Liga 1! FOTO. A semnat cu noua echipă

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
18/07/2016, 15:35
OFICIAL! Transferul zilei din Liga 1! FOTO. A semnat cu noua echipă GALERIE FOTO

Pandurii Tîrgu Jiu a mai pierdut un jucător important în această vară. Problemele financiare pe care le întîmpină gorjenii de o bună perioadă de timp l-au făcut pe Liviu Antal să îşi caute o nouă înţelegere.

Liviu Antal a refuzat orice ofertă venită din partea echipelor din Liga 1 şi a preferat să-şi caute un nou angajament în străinătate. Astfel, mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani a revenit în Israel, la Hapoel Tel Aviv.

Fostul jucător de la Pandurii Târgu Jiu va rămîne la formaţia din Israel pînă în vara anului 2019 şi va fi coleg cu Nicolas Gorobsov, fotbalist care a ajuns la Hapoel Tel Aviv în această vară, dar şi cu Bumba, jucător care a jucat la ASA Tîrgu Mureş.

Antal a fost campion cu Oţelul Galaţi şi a mai evoluat pentru FCM Târgu Mureş, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar Jerusalim şi Pandurii Tîrgu Jiu.

1.000.000 de euro este cota lui Liviu Antal, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×