Sport

Ante Kuduz, marele absent al celor de la Dinamo în şocul cu Barcelona: “Este frustrant, dar îi încurajez din tribune!”

Ante Kuduz, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo, va lipsi de la confruntarea cu Barcelona. Interul stânga a jucat deja în această ediţie din Champions League pentru Vardar.
16.02.2022 | 15:13
Ante Kuduz marele absent al celor de la Dinamo in socul cu Barcelona Este frustrant dar ii incurajez din tribune
Ante Kuduz, în tricoul cu Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă împotriva Barcelonei în cel mai important meci de handbal al anului, programat joi, de la ora 19:45. “Dulăii” speră la o surpriză în faţa campioanei en-titre din EHF Champions League.

Ante Kuduz, marele absent al celor de la Dinamo în şocul cu Barcelona: “Este frustrant!”

Xavi Pascual

nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanţi oameni în meciul cu Barcelona. Ante Kuduz nu mai are drept de joc în faza grupelor din Champions League după ce a mai evoluat în competiţie cu Vardar Skopje.

ADVERTISEMENT

Întors la Dinamo la începutul anului, Kuduz va putea evolua în cupele europene doar dacă echipa se va califica în play-off. Interul stânga recunoaşte că este dificil să stea pe bară într-un astfel de meci:

“Este frustrant, pentru că oricine își dorește să joace în asemenea meciuri, dar… sunt alături de băieți, trag tare la antrenamente, încerc să îi mobilizez atât fizic, cât și psihic, pentru că în meciuri ca ăsta trebuie să dai 200%. Voi fi suporterul lor și îi voi încuraja din tribună!”, a spus Kuduz.

ADVERTISEMENT

Kuduz s-a întors după doar 6 luni la Vardar: “Dinamo este a doua mea familie!”

În ultimii ani, Ante Kuduz a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, iar în vară s-a transferat la Vardar Skopje. După doar 6 luni, a ales să se întoarcă alături de “dulăi”:

“Dinamo este a doua mea familie, iar Bucureștiul a doua mea casă, așa că, să mă întorc acasă e o bucurie. Am găsit aici lucruri schimbate, un antrenor nou, colegi noi, oameni care au obiective înalte și fac totul să le atingă.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut clubul în scurta perioadă în care am lipsit este minunat, iar jucătorii se pot concentra pe handbal”, a povestit handbalistul.

“Schimbările nu pot da rezultate peste noapte, trebuie să acceptăm asta”

Nici Barcelona şi nici Dinamo nu trec prin cele mai bune momente, în ceea ce priveşte rezultatele. Ante Kuduz susţine că e nevoie de timp pentru acomodarea noilor-veniţi şi este sigur că vor veni momente şi mai fericite:

ADVERTISEMENT

“Poate că jocul nostru nu este mereu la nivelul pe care și-l doresc dinamoviștii, dar după cum știm cu totii, Dinamo e pe primul loc. Așa cum am spus și după meciul din Supercupă, e nevoie de timp pentru a se acomoda și integra cei nou veniți, sa vina rezultatele așteptate, dar si jocul dorit.

Toți muncim pentru a fi mai buni. Schimbările nu pot da rezultate peste noapte, trebuie să acceptăm asta. Şase puncte în “grupa morții” din EHF CL reprezintă ceva ce nici nu visam în sezoanele anterioare.

“Chiar dacă nu arătăm prea bine, noi dăm 100% pe parchet”

Fanilor le promit că lucrurile bune vor veni, pentru că nu ne vom opri din a lupta. Chiar dacă nu arătăm prea bine, noi dăm 100% pe parchet, iar cu susținerea lor, totul va fi mai ușor”

, a spus Kuduz.

Dinamo are şase puncte în grupa de EHF Champions League, la doar două lungimi de ultimul loc de play-off, ocupat de Motor Zaporoje. Obiectivul “dulăilor” este calificarea în faza următoare a competiţiei.

  • 26 de ani are Ante Kuduz
  • 13 goluri a marcat Kuduz în această ediţie a Ligii Campionilor pentru Vardar

 

ADVERTISEMENT