Ante Puljic a făcut penalty și în Dinamo – U Craiova. Croatul greșise și cu UTA

Cosmin Crăciun   
în Fotbal intern
18/10/2020, 22:26
Ante Puljic a făcut penalty și în Dinamo – U Craiova. Croatul greșise și cu UTA
Ante Puljic a făcut penalty și în Dinamo - U Craiova. Croatul greșise și cu UTA. Sursa foto: Captură Digisport

După ce a comis faultul din care a rezultat lovitura de pedeapsă din care UTA a marcat unicul gol al victoriei de pe terenul lui Dinamo, Ante Puljic a făcut din nou penalty.

De această dată, croatul a fost penalizat de arbitrul Horațiu Feșnic în urma unui duel cu Marius Constantin, de la Universitatea Craiova.

În minutul 28 al meciului de pe Arena Națională, la un corner pentru olteni, Marius Constantin a căzut după un duel cu Puljic, iar Feșnic nu a ezitat să acorde penalty.

Ante Puljic a făcut penalty și în Dinamo – U Craiova. Constantin a căzut ca secerat

Penalty-ul dictat în favoarea Universității Craiova a fost unul controversat și îndelung contestat de Cosmin Contra și banca tehnică a lui Dinamo. Ante Puljic îl avea în marcaj pe Marius Constantin și a pus brațele în jurul fundașului oltean, care a căzut ca secerat, fără a fi tras sau împins.

Feșnic nu a ezitat să indice punctul cu var, iar Craiova a deschis scorul prin Alexandru Cicâldău. Este încă un penalty dictat împtoriva lui Dinamo după o fază în care este implicat Ante Puljic. Croatul a fost pedepsit și în duelul cu UTA, după un fault făcut în careu. La centru a fost atunci Sebastian Colțescu.

Pe lângă lovitura de pedeapsă dictată în favoarea Craiovei, Horațiu Feșnic i-a acordat lui Ante Puljic și cartonașul galben.

Închide ×