Fotbal intern

Ante Puljic, pozitiv la COVID, e izolat în Croația. Încă doi dinamoviști au ratat deplasarea la Kiev. Update Exclusiv

26.03.2021 | 11:31
Ante Puljic pozitiv la COVID e izolat in Croatia Inca doi dinamovisti au ratat deplasarea la Kiev Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ante Puljic se află în Croația, din informațiile FANATIK, fiind în carantină la domiciliu în țara sa natală, unde a aflat de rezultatul pozitiv al testului COVID-19.

Gudmund Kongshavn și Vlad Achim au ratat deplasarea la Kiev

UPDATE, 26 martie, 11:34 / Încă doi jucători dinamoviști au probleme din cauza coronaviruslui și au ratat deplasarea la Kiev pentru amicalul cu echipa antrenată de Mircea Lucescu. Este vorba despre portarul norvegian Gudmund Kongshavn și de mijlocașul Vlad Achim. Din informațiile FANATIK, testul lui Kongshavn a fost neconcludent, în timp ce al lui Achim a ieșit pozitiv.

ADVERTISEMENT

Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate ultima lovitură primită de Dinamo, care are patru jucători infectați, la care se adaugă și doi oameni din staff-ul lui Gheorghe Mulțescu, înaintea amicalului de lux cu Dinamo Kiev.

Fanii-acționari din programul DDB s-au mobilizat exemplar și au cumpărat bilete online pentru meciul de gală de la Kiev și tocmai au mai redus din datoria clubului care trebuie achitată pentru ca Dinamo să ia licența.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic e izolat în Croația cu coronavirus

Din informațiile FANATIK, Ante Puljic a aflat de rezultatul testelor pentru COVID-19 încă de acum două zile, când se afla în vizită la familia lui în Croația, cu ocazia pauzei datorate jocurilor din preliminariile Campionatului Mondial. Se pare că fotbalistul se află în izolare la domiciliu și nu mai poate reveni în România.

Puljic are un sezon de coșmar, după ce Dinamo a fost învinsă de ultima clasată, iar căpitanul „câinilor” a avut ghinioane teribile, care au culminat cu o nouă infectare cu coronavirus, care îl face să rateze amicalul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

În urma ultimelor vești, amicalul dintre Dinamo Kiev și Dinamo București care ar fi trebuit să se dispute pe data de 27 de martie pe stadionul de 70.000 de locuri al ucrainienilor stă sub semnul întrebării din cauza restricțiilor cauzate de pandemie: „Să vedem ce se va întâmpla. O să vedem”, a comentat Il Luce atunci când a fost întrebat despre meciul cu echipa antrenată de Gigi Mulțescu.

Amical Dinamo Kiev – Dinamo București, periclitat de COVID-19

FANATIK a aflat că dinamoviștii așteaptă cu sufletul la „gură” rezultatul testelor COVID-19 efectuate în această dimineață, pentru a vedea cât de gravă este situația și dacă este un focar la echipă. Testele pentru toată delegația care se va deplasa la Kiev vor veni în seara zilei de 25 martie.

ADVERTISEMENT

Fanii din programul DDB s-au mobilizat exemplar pentru partida de gală de pe stadionul Olimpic din Kiev și le oferă posibilitatea suporterilor să vadă pe viu echipa, mai ales că în România meciurile se dispută fără spectatori. Astfel, „câinii” au reușit să obțină 140 de bilete pentru fanii din România, chiar dacă accesul spectatorilor e permis în număr limitat, iar pachetele scoase la vânzare au sume cuprinse între 500 și 1000 de euro.

Așadar, din cele 140 de bilete, DDB-ul ar fi strâns încă aproximativ 100.000 de euro, o sumă extrem de importantă în contextul financiar actual al clubului, bani care ar putea fi pierduți în cazul în care amicalul dintre cele două formații nu se va mai disputa.

  • 4 jucători ai lui Dinamo sunt infectați cu coronavirus, la care se adaugă și 2 maseuri
  • 200.000 de euro e suma de care Dinamo mai are nevoie pentru a lua licența
  • 100.000 de euro ar fi putut strânge DDB din vânzarea celor 140 de pachete de meci
  • 27 martie e data la care ar trebui să dispute partida
ADVERTISEMENT