Fotbal international

Ante Puljic a refuzat FCSB pentru Mircea Rednic! A semnat cu Al Faisaly

14.08.2018 | 08:13
Ante Puljic a refuzat FCSB pentru Mircea Rednic A semnat cu Al Faisaly

Fundașul central croat Ante Puljic a refuzat oferta venită din partea vicecampioanei României, FCSB, pentru a merge să lucreze cu Mircea Rednic la formația Al Faisaly din Arabia Saudită. Cei doi au mai colaborat în sezonul 2015-2016 la echipa Dinamo București.

”Am semnat contractul pe un an cu noua mea echipă Al Faisaly”, este anunțul făcut pe contul de Facebook de la fundașul Ante Puljic. Croatul în vârstă de 30 de ani a marcat un gol în cele 21 de partide jucate în Liga 1 Betano pentru Dinamo București.

Mircea Rednic i l-a ”suflat” pe Ante Puljic celor de la FCSB

Ante Puljic a fost dorit în această vară și de FCSB, dar croatul a refuzat oferta vicecampioanei României când a fost contactat de Mircea Rednic. Gigi Becali a explicat de ce a ratat transferul fundaşului care a mai evoluat în România la Dinamo Bucureşti, pe care dorea să-l aducă la echipa sa, după cum FANATIK.RO  anunţase în exclusivitate.

Patronul de la FCSB a declarat că în timp ce îl aştepta pe fundaşul croat să vină la el la palat, lui Mircea Rednic i s-a accidentat fundaşul titular şi l-a acontat pe Ante Puljic: “Era între noi şi Rednic. Rednic nu era hotărât să îl ia. Trebuia să vină de la aeroport la mine acasă. La 11 a aterizat. M-a sunat un avocat şi mi-a spus că vrea să îl ia Rednic, că i s-a accidentat un fundaş central. Să fie sănătos. Nu am chef să mă gândesc la asta. Trebuia să vină fundaşul ăla central. 1000 de negocieri”, a spus Gigi Becali.

Fundașul central croat Ante Puljic a refuzat oferta venită din partea vicecampioanei României, FCSB, pentru a merge să lucreze cu Mircea Rednic la formația Al Faisaly din Arabia Saudită
Fundașul central croat Ante Puljic a refuzat oferta venită din partea vicecampioanei României, FCSB, pentru a merge să lucreze cu Mircea Rednic la formația Al Faisaly din Arabia Saudită

Contactat de FANATIK.RO, Mircea Rednic a confirmat transferul lui PuljicDa, Puljic vine la mine. I l-am luat lui Gigi. Am vorbit cu jucătorul, totul e ok. Semnează cu mine”, a declarat Rednic, antrenorul lui Al Faisaly.

FCSB a fost refuzată în această vară și de brazilianul Jubal

Ante Puljic a mai fost dorit și în trecut la FCSB, dar fundașul a ales în urmă cu doi ani de zile să plece în Rusia încântat fiind de rețeta financiară propusă de cei de la Tom Tomsk. Fundașul a jucat în 44 de partide pentru Tom Tosmk, formație pentru care a și marcat de 7 ori și era liber de contract.

Jucătorul croat a fost dorit de FCSB, după ce negocierile cu fundașul central brazilian Jubal Rocha Mendes Junior au intrat în impas. Deși patronii clubului portughez FC Arouca au  acceptat oferta FCSB în valoare de 650.000 de euro, impresarul fotbalistului au reușit să obțină o ofertă superioară, de un milion de euro, de la echipa ucraineană Dinamo Kiev. Fundaşul central de la FC Arouca a fost şi pe lista campioanei CFR Cluj în această vară, însă ardelenii l-au refuzat.

Ante Puljic a început fotbalul mare la NK Zadar, a continuat la NK Lokomotiva Zagreb, după care a semnat cu Dinamo Zagreb. Au urmat Gent, Dinamo București și Tom Tomsk în cariera croatului.