Fotbal intern

Ante Puljic amenință că pleacă din România: „Dacă vor decide să luăm 500 de euro, mă duc acasă!”

31.03.2020 | 11:11
Ante Puljic ameninta ca pleaca din Romania Daca vor decide sa luam 500 de euro ma duc acasa
ADVERTISEMENT

Ante Puljic, căpitanul lui Dinamo, a recunoscut că ia în considerare să plece din România, în Croația, unde se află familia sa, în perioada de suspendare a campionatului, dacă Ionuț Negoiță va hotărî intrarea fotbaliștilor în șomaj tehnic.

Ante Puljic vrea să revină în Croația

Ante Puljic a rămas în București după suspendarea Ligii 1, la recomandarea oficialilor lui Dinamo, dar recunoaște că este afectat de faptul că se află departe departe de familie.

ADVERTISEMENT

Căpitanul „câinilor” recunoaște că ia în considerare să plece în Croația dacă Ionuț Negoiță va decide intrarea fotbaliștilor în șomaj tehnic, dar să revină în București în momentul în care fotbalul se va relua.

Soția și copiii sunt în Croația, iar chestia asta mă macină, mă ucide în interior. Fiecare zi pe care o petrec aici e tot mai apăsătoare. Ce fac, mai stau aici două luni, că poate trece?

ADVERTISEMENT

Dacă erau și ei la București, cu mine, mi-era mai simplu. Nu e chestia că va mai dura una, două săptămâni, aș putea să mai rezist, dar starea asta de incertitudine mai poate dura luni bune.

Înțeleg că și la Dinamo s-ar putea ajunge la situația de a ne plăti cu 500 de euro pe lună pentru perioada asta. Probabil, vom ști exact în zilele ce urmează. Atunci de ce mai stau în București? Că nu lucrez. De ce nu merg acasă, în Croația?

ADVERTISEMENT

Pentru ce rămân aici? Mă duc acasă, dacă nu lucrez, merg la ai mei, stau acolo până trece virusul, situația, mă întorc când e de muncă”, a declarat Ante Puljic, conform Gsp.

De când sunt jucătorii neplătiți?

Ante Puljic dezvăluie că pe 15 aprilie jucătorii de la Dinamo vor ajunge la trei salarii restante și recunoaște că ar fi dispus să negocieze diminuarea încasărilor în perioada de pandemie.

ADVERTISEMENT

Poate cei de la club vor dori să negociem diminuarea salariului. Da, putem găsi soluții. Dacă nu se poate, asta e! Eu am drepturile mele, clubul le are pe ale lui. Ne punem la masă și discutăm.

Dar mie așa mi s-ar părea corect, să ne respecte contractele, că de aceea am semnat acele acte.

Pe 15 aprilie s-ar face trei luni de restanță, bănuiesc că până atunci ar trebui să ne achite măcar un salariu. Nimeni nu a vorbit cu noi de salarii, de restanțe. Va fi o problemă. Eu sper să plătească măcar o lună”, recunoaște Puljic.

ADVERTISEMENT