ADVERTISEMENT
Sport

Ante Puljic anunță dezastrul la Dinamo: ”Va fi sfârșitul”

Situația de la Dinamo este una cu adevărat dramatică, iar căpitanul Ante Puljic prezice dezastrul dacă nu se vor investi bani.
Autor: Traian Terzian | 28.06.2021 | 11:19
Ante Puljic anunță dezastrul la Dinamo: ”Va fi sfârșitul”
Situația de la Dinamo este una cu adevărat dramatică, iar căpitanul Ante Puljic prezice dezastrul dacă nu se vor investi bani. Sursă foto: Sport Pictures

Dinamo a cerut insolvenţa la două săptămâni după ce FANATIK a anunţat în exlusivitate planul “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători importanți din lotul ”câinilor” și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract pentru că nu și-au primit salariile.

Dezastrul de la Dinamo îl îngrijorează pe Ante Puljic

Toată această situație incertă de la club, precum și faptul că există întârzieri foarte mari la plata salariilor, l-a făcut pe căpitanul Ante Puljic să anunțe dezastrul pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu vor plăti în ultima săptămână din iunie, foarte mulți jucători sunt deciși să plece. Situația este foarte rea și mulți nu mai văd nimic bun să vină.

Dacă Dinamo nu va începe să plătească, așa cum sunt contractele și promisiunile, va fi sfârșitul, mulți vor să plece”, a declarat fundașul croat pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii cu bani fug de Dinamo

Ante Puljic este de părere că dacă nu se vor achita datoriile mulți jucători vor alege să plece de la Dinamo, iar alții vor fi greu de adus pentru că știu că situația financiară este una critică.

”Jucătorii sunt obosiți vizavi de această situație și nu vor fi de acord să continue astfel. Dacă nu vor fi plătiți și jucătorii importanți vor părăsi clubul, din păcate va fi sfârșitul la Dinamo.

ADVERTISEMENT

E greu să aducă oameni cu bani în actuala situație, de aceea clubul este în mare necaz, cu toată dorința de a face bine a suporterilor”, a încheiat jucătorul în vârstă de 33 de ani.

Dinamo așteaptă decizia Tribunalului

Șefii grupării din Ștefan cel Mare au depus cererea de intrare în insolvență la Tribunalul București și așteaptă decizia în această privință care fi dată luni, 28 iunie, dar acest plan aduce cu el și o serie de riscuri pentru ”câini”.

ADVERTISEMENT

La data de 23 septembrie 2020, s-au împlinit cinci ani de când societatea SC Dinamo 1948 SA, care administrează clubul din Liga 1, a ieşit din insolvenţă. Dacă nu s-ar fi îndeplinit termenul de cinci ani, societatea SC Dinamo 1948 SA ar fi intrat direct în faliment.

Prin această soluţie a insolvenţei, Dinamo va scăpa artificial, dar legal de o mare parte a datoriilor. Din acest punct de vedere, creditorii sunt cei mai expuşi, care ar pierde bani, sunt fotbaliştii, pentru că nu au contract de muncă ci au contracte de activitate sportivă.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1