Fotbal intern

Ante Puljic are șanse minime să vină la Dinamo! Croatul vrea să rămână în Arabia Saudită

04.12.2018 | 23:35
Ante Puljic are sanse minime sa vina la Dinamo Croatul vrea sa ramana in Arabia Saudita

A jucat în Ștefan cel Mare un an și a rămas în sufletul fanilor din PCH. În vară, a fost la un pas să semneze cu rivala FCSB, dar Mircea Rednic l-a “deturnat” spre Arabia Saudită. Acum, antrenorul l-ar vrea din nou în România, dar Ante Puljic are șanse minime să vină la Dinamo.

Fundașul croat a împlinit 31 de ani pe 5 noiembrie și are un salariu excelent la Al Faisaly, ceea ce îl împiedică să renunțe la contractul cu formația saudită.

Ante Puljic are șanse minime să vină la Dinamo! Rednic l-ar vrea gratis

Dinamo are probleme uriașe în apărare, punctul nevralgic al “câinilor” atât în mandatele lui Bratu și Niculescu, cât și de la revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Pentru a rezolva o parte dintre aceste probleme, antrenorul ar dori să îl aducă, din iarnă, pe Ante Puljic. Fundașul central croat a mai jucat la Dinamo, chiar sub comanda “Puriului”, în 2015-2016.

Rednic a anunțat public deschiderea pentru achiziționarea lui Puljic: “Dacă are probleme acolo, mai mult ca sigur va veni aici, dar vedem în iarnă”, spunea tehnicianul. Doar că Puljic nu a avut nici un fel de probleme la Al Faisaly, după plecarea lui Rednic, și a jucat meci de meci. Conform informațiilor FANATIK, apărătorul nu dorește să plece din Arabia Saudită în iarnă. El are un salariu foarte mare, de aproximativ 300.000 de euro pe an, iar contractul îi expiră în vara lui 2019. Dinamo l-ar dori, dar numai dacă vine gratis. Fiind la o vârstă la care banii contează cel mai mult, Puljic nu e dispus să renunțe la venitul important de la Al Faisaly, în condițiile în care Rednic i-ar putea oferi maximum un salariu la o treime din suma actuală.

Ante Puljic în duel direct cu Ianis Hagi
Ante Puljic a format o pereche de fier în centrul apărării lui Dinamo alături de slovenul Miha Mevlja

L-a refuzat pe Gigi Becali pentru antrenorul care i-a revitalizat cariera!

Legătura dintre Mircea Rednic și Ante Puljic este una deosebită. În 2015, Rednic l-a adus la Dinamo, după ce fundașul suferise o accidentare groaznică și i-a revitalizat cariera. În vara acestui an, Puljic s-a revanșat și a refuzat banii lui Gigi Becali pentru a-l urma în Arabia Saudită pe fostul său antrenor.

Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Știam că nu va semna cu FCSB. El nu uită că l-am ajutat când venea după o accidentare foarte grea la Gent, cu afecțiune de ligamente la genunchi şi nu prea juca și l-am luat la Dinamo”, declara atunci Mircea Rednic.

Ante Puljic la prezentarea la Al Faisaly
Ante Puljic a refuzat FCSB pentru a se transfera la echipa lui Mircea Rednic în Arabia Saudită

Și Gigi Becali a recunoscut că a ratat transferul lui Puljic din cauza “Puriului”. “Era între noi şi Rednic. Rednic nu era hotărât să îl ia. Trebuia să vină de la aeroport la mine acasă. La 11 a aterizat. M-a sunat un avocat şi mi-a spus că vrea să îl ia Rednic, că i s-a accidentat un fundaş central. Să fie sănătos. Nu am chef să mă gândesc la asta”, a dezvăluit Gigi Becali.