Fotbal intern

Ante Puljic, atac devastator la adresa lui Dănuț Lupu: „Să îți fie rușine! Nu mai vorbi prostii”

23.12.2020 | 16:31
Ante Puljic atac devastator la adresa lui Danut Lupu Sa iti fie rusine Nu mai vorbi prostii
ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, l-a atacat dur pe Dănuț Lupu, cel care îi acuzase pe fotbaliștii dinamoviști de lipsă de atitudine în fața conducerii. 

În contextul incertitudinii financiare de la club, Dănuț Lupu a mărturisit că s-ar fi așteptat ca fotbaliștii să fie mai vehemenți la adresa lui Cortacero, iar Puljic crede că fostul mijlocaș vorbește fără să cunoască situația cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionel Gane a dezvăluit că situația va fi foarte greu de gestionat în viitorul apropiat, având în vedere timpul scurt de pregătire a noului sezon și lipsa resurselor financiare pentru plata salariilor jucătorilor.

Ante Puljic, devastator la adresa lui Dănuț Lupu: „Nu mai vorbi prostii!”

Căpitanul dinamovist, Ante Puljic, și liderul vestiarului alături de Paul Anton, i-a răspuns lui Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș dinamovist afirmase că fotbaliștii lui Ionel Gane nu sunt suficient de vehemenți împotriva lui Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, nu au fost susținuți la stadion şi nici la Rin de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu ieșea din stadion până nu îşi preda acțiunile. 

Jucătorii nu au dat dovadă de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăștia au dat bani pentru voi, iar voi nu ați avut curajul să vă strângeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion? Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile”, a spus Lupu.

ADVERTISEMENT

Om vechi la Dinamo și extrem de apreciat de fani, Puljic s-a arătat deranjat de criticile venite din partea lui Dănuț Lupu și i-a răspuns acestuia prin intermediul unei postări publicate pe aplicația Instagram.

„Pentru tine, domnule Lupu, am un singur lucru de spus, nu mai vorbi prostii și nu mai scoate vorbe despre jucătorii lui Dinamo de acum înainte! De ce? Pentru că nu ai nicio idee prin ce am trecut împreună și trecem în continuare. 

ADVERTISEMENT

Dar tu crezi că ești cel mai deștept și că le știi pe toate doar pentru că stai comod pe canapeaua ta acasă și crezi că ai dreptul să ne insulți și să spui ce ar trebui să facem și ce nu. Rușine să îți fie!”, a scris Puljic.

Ionel Gane, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Cine mai vine pe 3 ianuarie?”

Antrenorul Ionel Gane a declarat că mai păstrează 1% speranțe că situația de la club se va rezolva, odată cu venirea în România a lui Pablo Cortacero. Fostul atacant este totuși sceptic cu privire la numărul jucătorilor pe care îi va avea disponibili odată cu data de 3 ianuarie, atunci când este planificată reunirea lotului alb-roșu.

„Eu le-am transmis jucătorilor că reunirea e pe 3 ianuarie 2021. Dar cine mai vine atunci? Și dacă vin, cum îi mai motivezi dacă nu-i plătești? Este aproape imposibil să manageriezi o situație, să conduci o echipă dacă lucrezi pe promisiuni neonorate, ca să nu zic minciuni, cu salarii restante.

OK, poți să “păcălești” o perioadă, câteva meciuri, dar, la primul eșec, explodează situația și cazi în prăpastie. Asta este părerea mea: dacă nu se face ceva până la finalul anului să se plătească salariile restante, ce motivație să mai ai?

Numiți-mă un optimist. Dar cu hei-rup nu mai poți să reziști. S-au adunat multe, multe negative. Poate prezența lui Cortacero dă un gram de speranță, hai să fiu eu optimist, că așa sunt de felul meu, 1 la sută parcă aș mai crede! Poate că nu vrea să bage clubul în faliment, altfel de ce ar mai fi veni aici?! Bine, habar n-am, nu-mi pot explica”, a spus Gane pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT