Fotbal intern

Ante Puljic, bucuros că meciul de la Suceava se dispută cu casa închisă: “Pentru ei, meciurile cu Dinamo și FCSB sunt speciale”. EXCLUSIV

30.10.2019 | 16:36
Ante Puljic bucuros ca meciul de la Suceava se disputa cu casa inchisa Pentru ei meciurile cu Dinamo si FCSB sunt speciale EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă miercuri, de la ora 19:30, la Suceava în optimile Cupei României. “Câinii” sunt pe val în campionat după victoriile cu Gaz Metan și Viitorul și nu concep să nu se califice mai departe în Cupă. Meciul se va disputa cu tribunele pline, toate cele 6000 de tichete fiind vândute în câteva ore. Dinamoviștii se bucură că vor evolua cu tribunele pline și sunt conștienți că sunt favoriți în fața unui adversar de Liga III. 

Ante Puljic, mulțumit de tragerea la sorți: “E totuși o echipă de Liga III”

Ante Puljic a vorbit pentru FANATIK despre meciul de la Suceava spunând că se așteaptă ca adversarii să se autodepășească, meciurile cu Dinamo sau FCSB fiind speciale pentru formațiile din ligile inferioare: “Este viața noastră să călătorim. În această meserie mereu călătorim mult și eu cred că este o tragere la sorți bună pentru noi.

ADVERTISEMENT

Respect Suceava, dar este totuși o echipă de Liga III și noi trebuie să câștigăm meciul ca să ne calificăm în turul următor. Dar meciul nu va fi ușor. Pentru echipele de Liga II, Liga III, meciurile cu Dinamo și cu FCSB sunt speciale și vor da totul. Cred că nu va fi ușor, chiar dacă suntem favoriți”, a spus Puljic pentru FANATIK.

“Prefer un stadion mai mic care să se umple decât Arena Națională, unde când vin 10.000 de fani se simte ca și cum ar fi gol”

Tribunele vor fi pline la meciul cu Dinamo, iar “câinii” sunt bucuroși că vor juca într-o atmosferă de sărbătoare: “Îmi place că se joacă cu tribunele pline. Mereu am spus asta. Prefer un stadion mai mic, de 6000-7000 de locuri care să se umple decât să joc pe stadioanele mari care să nu se umple.

ADVERTISEMENT

Cum e pe Arena Națională, cu o capacitate de 50.000 de locuri, iar când vin 10.000 se simte ca și cum ar fi gol. Va fi frumos acest meci cu Foresta. Vin oamenii să te vadă, va fi frumos”, a spus Puljic pentru FANATIK.

Ante Puljic, bucuros că meciul de la Suceava se dispută cu casa închisă: "Pentru ei, meciurile cu Dinamo și FCSB sunt speciale". EXCLUSIV
Ante Puljic, bucuros că meciul de la Suceava se dispută cu casa închisă: “Pentru ei, meciurile cu Dinamo și FCSB sunt speciale”. FOTO: Bucurie a bancii dinamoviste cu Iulian Mihaescu,Ionel Danciulescu si Dusan Uhrin dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti,

Prețul biletelor la meciul de Cupă au fost între 30 și 50 de lei, toate cele 6000 fiind vândute în câteva ore. Oficialii echipei au închiriat și o nocturnă mobilă pentru această confruntare, astfel că meciul Foresta – Dinamo se anunță unul dintre cele mai interesante din această fază a Cupei României.

ADVERTISEMENT