ADVERTISEMENT
Sport

Ante Puljic, mesaj emoționant la plecarea de la Dinamo: ”Sper să vină zile bune și frumoase”

Dinamo se află într-o perioadă foarte grea, iar Ante Puljic a părăsit echipa și a transmis un mesaj prin care a ținut să explice anumite lucruri.
Autor: Traian Terzian | 14.07.2021 | 14:07
Ante Puljic, mesaj emoționant la plecarea de la Dinamo: ”Sper să vină zile bune și frumoase”
Dinamo se află într-o perioadă foarte grea, iar Ante Puljic a părăsit echipa și a transmis un mesaj prin care a ținut să explice anumite lucruri. Sursă foto: Sport Pictures

Oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat oficial despărțirea de trei jucători străini: fostul căpitan, Ante Puljic, Adam Nemec și Diego Fabbrini, care au încetat raporturile contractuale.

ADVERTISEMENT

Clubul și jucătorii au profitat de prevederile insolvenței, conform căreia contractele pot fi reziliate unilateral în primele 60 de zile de la intrarea grupării în această nouă stare juridică.

Mesajul lui Ante Puljic după despărțirea de Dinamo

La o zi după ce și-a oficializat despărțirea de Dinamo, Ante Puljic a ținut să transmită un mesaj de afecțiune pentru clubul din Ștefan cel Mare și a avut numai cuvinte de laudă pentru fanii care au încercat din toate puterile să salveze situația.

ADVERTISEMENT

”A venit ziua în care trebuie să părăsesc Dinamo, club unde am petrecut momente frumoase ale carierei, dar unde, din păcate, în ultima perioadă am petrecut unele urâte. În primul rând vreau să le mulțumesc antrenorilor, celor din staff, colegilor și prietenilor de la Dinamo.

Cu toții m-au acceptat ca prieten și coechiper. Vreau să mai spun ceva, o chestie care tot a apărut și pe care vreau să o corectez: Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamoviști și nu o să o fac niciodată în viața mea”, a scris Puljic pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Puljic, plecăciuni în fața fanilor

Fundașul croat speră ca Dinamo să treacă peste această perioadă plină de incertitudini și probleme și să revină cât mai repede în topul fotbalului din România.

”Vreau să-i asigur pe fani că toată viața voi aprecia dragostea și respectul pe care l-au arătat față de mine! Nu sunt doar niște suporteri! Îi doresc tot binele lui Dinamo, un club mare din România care trece printr-o perioadă grea.

ADVERTISEMENT

Sper, sincer, să vină zile bune și frumoase pentru această echipă și până atunci, ca de obicei, sunt cel mai mare suporter dinamovist și câine roșu până la moarte”, a încheiat Ante Puljic.

Bonetti, noul antrenor al lui Dinamo

Directorul executiv al clubului Dinamo București, Iuliu Mureșan a anunțat pe pagina de Facebook a clubului faptul că s-a ajuns la o înțelegere cu Dario Bonetti, acesta urmând să fie antrenorul ”câinilor” în sezonul ce stă să înceapă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian a mai avut două mandate la Dinamo, conducându-i pe ”câini” în 41 de meciuri în Liga 1, Cupa României și Europa League. Zece partide au fost în perioada iunie – octombrie 2009 și 31 în anul 2012, între lunile aprilie și noiembrie.

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, nu vede cu ochi buni venirea lui Dario Bonetti, chiar dacă italianul are susținerea Peluzei “Cătălin Hîldan” și a fanilor acționari din programul DDB.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1