Sport

Ante Puljic, mesaj ferm în privința viitorului său: „Tricoul lui Dinamo e ceva sfânt pentru mine!”

Ante Puljic a vorbit despre viitorul său la Dinamo. Rămâne echipa din „Ștefan cel Mare” fără căpitan?
19.05.2021 | 11:27
Ante Puljic mesaj ferm in privinta viitorului sau Tricoul lui Dinamo e ceva sfant pentru mine
ADVERTISEMENT

Cu o singură etapă rămasă de disputat din play-out-ul Ligii 1, Dinamo este aproape salvată de la retrogradare și încearcă să pună la punct strategia pentru sezonul viitor. Un prim obiectiv îl constituie păstrarea jucătorilor de bază, în frunte cu căpitanul Ante Puljic.

Chestionat pe marginea subiectului, acesta s-a arătat dispus să continue în „Ștefan cel Mare”, mai ales că înțelegerea expiră abia anul viitor, dar nu în orice condiții. „Eu mai am un an de contract, dar depind de club, să vedem care va fi situația când se va trage linie”, a subliniat fundașul croat.

ADVERTISEMENT

În această seară, echipa sa va primi vizita Chindiei Târgoviște, într-un meci cu două obiective importante. Pe lângă spulberarea oricăror emoții privind retrogradarea, „alb-roșii” ar putea prinde „la mustață” ultima poziție care duce la barajul pentru Conference League.

Ante Puljic vrea să rămână la Dinamo, dar pune condiții. Mesaj ferm pentru conducători

Mulțumită nouă și lui Dumnezeu, situația este mult mai bună în fața ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deși mai avem un hop uriaș. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului, apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

Cred că a fost cel mai greu campionat din viața tuturor dinamoviștilor, bine că rezistăm. În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club și vom vedea când se va încheia sezonul ce și cum.

Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine, dar, repet, să vedem care va fi situația când se va trage linie”, a declarat Ante Puljic pentru Gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fabbrini ar putea pleca. U Craiova 1948, aproape de prima lovitură după promovare

În schimb, Diego Fabbrini s-a săturat de situația incertă din „Ștefan cel Mare” și ar vrea să o părăsească pe Dinamo, mai ales că o echipă nou promovată pe prima scenă a fotbalului românesc i-a făcut o ofertă deloc de neglijat.

Potrivit Prosport, Adrian Mititelu Junior, cel care a preluat frâiele echipei U Craiova 1948 după încarcerarea tatălui său, s-a arătat interesat de transferul mijlocașului italian.

ADVERTISEMENT

Abia l-am cunoscut pe Adrian Mititelu Jr.. M-a văzut la meci, auzise câte ceva despre mine. Sunt profesionist. N-am adus jucători slabi în România. Îmi doresc să îmi mențin blazonul.

Cred că mai poate prinde Fabbrini un contract de 18.000 de euro pe lună la altă echipă. Sau poate nu. Eu cred că el poate să mai joace minimum 4 ani.

Este un om care are nevoie de anumite asigurări, de asta și fluctuațiile lui de formă. Dacă nu joacă la Dinamo, nu o să stea să ia bani, o să încerce să plece”, a dezvăluit Florin Manea, agentul lui Fabbrini.

ADVERTISEMENT