Fotbal intern

Ante Puljic, mesaj ferm pentru conducătorii lui Dinamo: ”Nu se rezolvă cu un salariu”

18.11.2020 | 09:28
Ante Puljic mesaj ferm pentru conducatorii lui Dinamo Nu se rezolva cu un salariu
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Dinamo București, Ante Puljic, a transmis un mesaj ferm pentru conducătorii clubului și a vorbit deschis despre situația critică în care se află gruparea din Ștefan cel Mare.

Situația financiară este una cu adevărat dificilă, după ce investitorii spanioli nu au adus banii promiși, iar FANATIK a dezvăluit că un român stabilit în Spania a venit să-și ceară banii cu care i-a împrumutat pe iberici.

ADVERTISEMENT

Ca și cum situația în care se află momentan nu ar fi de ajuns, FANATIK a aflat că șefii de la Dinamo s-au trezit pe cap cu o nouă datorie imensă, pe care ar fi nevoiți să o achite cât mai curând.

Conducătorii lui Dinamo, criticați dur de Ante Puljic

”Suntem îngrijorați. Nici noi nu știm ce să mai credem. Am vorbit de 3-4 ori, suntem supărați că ni se promite ceva și rămânem doar la promisiuni. Înțelegem că echipa e în situație critică, dar nu mai promite! Suntem și noi ființe umane, avem familii, e deranjant să te amăgească”, a fost mesajul lui Ante Puljic pentru conducătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Până la urmă, nu e vorba doar de salariile jucătorilor, ci și de ale oamenilor de la Săftica, de la club, de viața clubului. Ți se spune că vineri ai salariile, vineri te duce săptămâna viitoare, lunea viitoare se face miercuri, miercuri vineri, vineri devine lunea viitoare, luni îți spune „săptămâna asta”, săptămâna asta devine săptămâna viitoare. Ajungi să vorbești singur!”, a spus căpitanul ”câinilor pentru gsp.ro.

”Să ne înțelegem: nu înseamnă că dacă ni se plătește nouă acum un salariu, se rezolvă ca prin farmec toate problemele la Dinamo. E păcat că s-a pierdut încrederea, pare o lipsă totală de respect. Viața clubului este în balanță, în aceste zile, în aceste săptămâni. Nu se rezolvă cu un salariu, trebuie urgent investiți 2-3 milioane de euro în club.

ADVERTISEMENT

Nu să aibă jucătorii bani, să aibă Dinamo din ce supraviețui! Este inadmisibil să nu știm ce se va întâmpla mâine. Chiar nu e de glumă! Nu este o situație normală și te iau durerile de cap. Jucătorii noi nu au primit nici măcar un euro de când au sosit la Dinamo”, a continuat croatul.

”Nu mă duce capul să înțeleg ce se întâmplă”

”Unii și-au adus familiile aici, au cheltuit bani să închirieze apartamente, să aibă ce pune pe masă, e o situație dramatică. Să nu credeți că suntem disperați după bani sau că doar asta avem în cap, însă este o stare agonizantă și, mai ales, nu mai există încredere.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vin banii nici săptămâna asta, nu mai știu ce mai avem de vorbit! Nu știu ce-ar putea să se întâmple. Toți suntem îngrijorați de viitor, dar ne focusăm pe munca noastră până la Crăciun, apoi vom vedea ce vom face. Dar nu știm ce se poate întâmpla dacă situația va persista, orice se poate schimba de la zi la zi.

Situația este bună între băieți, dar ne întristează și rezultatele. Nici încredere, nici victorii, totul merge prost. Sperăm să învingem în meciul viitor, importantă e prima victorie, apoi poate mai legăm una și merge motorul mașinii altfel.

Trebuie să ne asumăm greșelile, de la mine până la ultimul. Trăim într-o situație anormală, chiar nu mă duce capul să înțeleg ce se întâmplă. Aș vrea să le explic suporterilor exact situația, dar nu am cum. Îi asigur doar că vom face orice ca să învingem vineri, apoi vom vedea”, a explicat fundașul dinamovist.

Puljic vorbește de un blestem

”Nu știu ce s-a întâmplat între Cosmin Contra și conducători, eu văd doar că este cu noi, e antrenorul nostru, îl apreciez ca profesionist și ca om, mereu alături de jucători, păcat că nu avem rezultate. Ne îngrijorează și lipsa victoriilor, e un lanț al slăbiciunilor. Ne concentrăm să scoatem rezultate cât mai bune, avem nevoie ca de aer de o victorie care să ne mai dea energie.

Nu e normal să ai o asemenea echipă, cu fotbaliști de calitate, și să fii pe penultimul loc în clasament. Explicația este că nu găsim nicio explicație. Zici că e un blestem, pare ceva science fiction, totul pare blocat, inteligență, picioare, noroc. E foarte ciudat, dar nu știm nici noi ce să explicăm.

Venim la antrenamente, ne pregătim bine, iar când e meci parcă ne transformăm. Crede-mă, noi chiar avem încredere că vom ieși din situația asta, de pe penultimul loc! Dacă vezi jocul, probabil că nu ești de acord și zici că vorbesc tâmpenii, însă noi știm că nu suntem de locul pe care-l ocupăm acum”, a încheiat Puljic.

ADVERTISEMENT