Fotbal intern

Ante Puljic, mesaj pentru Pablo Cortacero: ”Cheia e la el, să-și respecte promisiunile”

31.12.2020 | 20:33
Ante Puljic mesaj pentru Pablo Cortacero Cheia e la el sasi respecte promisiunile
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei Dinamo București, Ante Puljic, i-a transmis un mesaj investitorului spaniol Pablo Cortacero și i-a cerut să se țină de promisiuni pentru ca formația să aibă șanse să ajungă în play-off.

Juan Jose Melero Marin, omul considerat la început personajul cheie în preluarea clubului, a oferit prima reacție după ce a fost acuzat că s-a retras după ce și-a luat comisioanele.

ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Situaţia este la marginea prăpastiei şi mai e nevoie de un mic brânci pentru ca zeci de ani de istorie glorioasă şi odată cu ei actuala echipă să se prăbuşească într-o groapă din care nu se ştie când şi cum ar mai putea ieşi.

Mesajul lui Ante Puljic pentru Pablo Cortacero

Plecat în vacanță în Bosnia-Herțegovina, Ante Puljic i-a asigurat pe fani că Dinamo va încerca să ajungă în play-off în ciuyda tuturor dificultăților și i-a transmis un mesaj lui Pablo Cortacero prin care îi cere să se țină de promisiuni.

ADVERTISEMENT

”Am făcut un RMN aici, am prea multe dureri la picior, văd că nu mai trec. Voi veni pe 3 ianuarie, la reunire, dar zborul meu ajunge târziu, de aceea nu voi fi prezent de la prima ședință de pregătire. Ratez primul antrenament, dar de pe 4 ianuarie mă voi pregăti”, a declarat fundașul pentru gsp.ro.

”Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Sincer, nimeni nu poate să prevadă ceea ce se poate întâmpla! Cine mai crede în minuni?! Eu mi-aș dori să fie liniște, să se rezolve situația financiară, astfel am avea șanse importante și mari să ajungem în play-off. Am văzut că, dintre foștii coechipieri, unii și-au găsit angajamente, ceea ce înseamnă că au valoare.

ADVERTISEMENT

Păcat că nu ne mai sunt alături, chiar am fi putut face lucruri mari împreună. Cheia e la Pablo Cortacero. Așteptăm să-și respecte promisiunile, mai ales că le-a făcut fără să-l forțeze cineva. Dinamoviștii au nevoie de oameni de onoare”, a mai spus Puljic.

Deian Sorescu l-a atacat într-un interviu pentru FANATIK pe finanțatorul Pablo Cortacero, despre care spune că îi minte continuu pe jucători de patru luni și că a pierdut controlul din cauza promisiunilor neonorate. Mijlocașul dinamovist susține că, în locul spaniolului, i-ar fi fost rușine să se prezinte la ședința AGA și să dea ochii cu oamenii pe care îi păcălește non-stop.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir spune că la echipa din Ștefan cel Mare  va veni apocalipsa. Fostul președinte al Ligii zice că dacă spaniolii nu vor aduce banii promiși, nu va veni nimeni să investească, iar echipa va ajunge în Liga a patra.

ADVERTISEMENT