Fotbal intern

Ante Puljic, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: “Dăm totul pe teren să câștigăm pentru suporteri!”. EXCLUSIV

13.02.2020 | 13:50
Ante Puljic mesaj razboinic inainte de Dinamo  FCSB Dam totul pe teren sa castigam pentru suporteri EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ante Puljic este căpitanul lui Dinamo după transferul lui Dan Nistor la Universitea Craiova. Fundașul central va fi titular în “Derby de România”, duminică de la ora 20:00, după ce în primele două meciuri ale anului nu a putut fi trimis în “primul 11” de Uhrin din cauza unei accidentări. 

Ante Puljic, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: “Sunt cele mai importante meciuri pentru club și suporteri”

Căpitanul lui Dinamo a explicat pentru FANATIK ce înseamnă pentru el un derby cu FCSB și cum îi va încuraja pe colegii săi înaintea derby-ului de duminică seara: “Meciul cu FCSB înseamnă foarte mult pentru mine pentru că este cel mai mare derby din România. 

ADVERTISEMENT

Tot timpul aceste meciuri sunt cele mai importante și speciale pentru club și suporteri. Iar pentru fanii noștri o să dăm totul să câștigăm împotriva rivalilor. O să ne mobilizăm și în vestiar și o să ne gândim în primul rând să le facem o bucurie fanilor noștri”, a spus Puljic pentru FANATIK.

Dinamo a pierdut etapa trecută la Voluntari cu 1-2 și cu această înfrângere a ratat orice șansă de a mai ajunge în play-off. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, “câinii” sunt pe locul 9 cu 31 de puncte.

ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB nu trec prin cea mai bună perioadă!

Derby-ul cu FCSB va fi ultimul din acest sezon pentru “câini” și cu o victorie, elevii lui Dusan Uhrin pot să își mai spele imaginea în fața suporterilor pentru încă un sezon foarte modest, în care echipa nu prinde play-off-ul.

Nici rivala FCSB nu trece printre cele mai bune momente. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a pierdut două puncte mari etapa trecută după ce a remizat, scor 0-0, cu Academica Clinceni și a căzut pe locul trei în Casa Pariurilor Liga 1 cu 43 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Șeicii de la Abu Dhabi Business Development vin pe Arena Națională

Derby-ul de duminică ar putea atrage cea mai mare asistență din ultimii ani. Dinamoviștii s-au mobilizat și au vândut o mare parte dintre bilete, în timp ce la oaspeți Peluza Nord va reveni alături de echipă după o pauză de 5 ani. Astfel, FCSB-ul va fi susținută de o peluză întreagă pe Arena Națională, adică aproximativ 8200 de fani.

La această confruntare, Peluza Cătălin Hîldan i-a invitat și pe șeicii care s-au declarat interesați de cumpărarea clubului Dinamo. Ultrașii “câinilor” au anunțat că reprezentanții Abu Dhabi Business Development au acceptat invitația și vor veni la meci.

ADVERTISEMENT

“I-am invitat și pe cei care vor să preia Dinamo. Au răspuns pozitiv și vor fi prezenți duminică seară. Nu atât ca să vadă echipa de pe locul 9, cât pentru a vedea suporterii și Peluza de pe primul loc”, au scris ultraşii.

  • 4 remize la rând s-au înregistat în ultimele dueluri Dinamo – FCSB
  • 8200 de bilete au cerut cei de la FCSB

 

ADVERTISEMENT