Fotbal intern

Ante Puljic la Dinamo! PCH a anunțat transferul croatului

29.08.2019 | 17:27
Ante Puljic la Dinamo PCH a anuntat transferul croatului

Ante Puljic negociază revenirea la Dinamo. Fostul fundaș central al „câinilor” i-a anunțat pe fani de discuțiile pe care le poartă cu clubul prin intermediul rețelelor de socializare. Fotbalistul croat a evoluat un sezon la Dinamo sub formă de împrumut, dar a intrat rapid în admiraţia fanilor pentru determinarea cu care juca. În 28 de meciuri, fundaşul croat a reuşit să înscrie două goluri pentru formaţia din Ştefan cel Mare.


UPDATE, 29 august, ora 17:27 / Suporterii echipei Dinamo de la Peluza Cătălin Hîldan au anunțat pe pagina de Facebook transferul fundașului croat Ante Puljic. ”Bine ai veni acasă, Ante Puljic! Știm că ai lăsat de la tine pentru a putea juca din nou pentru Dinamo. Știm că ai refuzat mizeria de pe centură de două ori, pentru că ai caracter. Respect maxim din partea noastră!”, este mesajul postat de fanii ”câinilor”.


UPDATE, 25 august, ora 08.05. Ante Puljic a ajuns în București, dar a refuzat să semneze contractul pus pe masă de oficialii lui Dinamo. Conform gsp.ro, fundașului i s-a promis 50.000 de euro primă de instalare, dar în acte suma era înjumătățită. Astfel, jucătorul le-a transmis dinamoviștilor că au termen până în această după amiază să modifice actele și va semna dacă i se oferă ceea ce a solicitat.


UPDATE, 24 august, ora 14.15. Florin Prunea a vorbit despre revenirea lui Ante Pujlic la Dinamo, iar președintele grupării din Ștefan cel Mare susține că șansele ca fotbalistul să semneze contractul. “Discuțiile sunt foarte avansate. Pot spune că sunt șanse foarte mari să semneze. Îi vom trimite oferta finală, așteptă, apoi răspunsul său și, în funcție de asta, va veni la București să facă vizita medicală. Avem încredere că vom rezolva transferul lui”, a declarat Florin Prunea, conform prosprort.ro.


Ante Puljic negociază cu Dinamo

Într-o postare pe Facebook, Ante Puljic le mulțumea suporterilor pentru mesaje și îi anunța că negociază cu Dinamo: „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, adevărul este că negociez cu Dinamo și vom vedea ce se întâmplă.”, a scris fotbalistul în vârstă de 31 de ani.  Cel mai important gol înscris de el a fost în egalul din semifinala Cupei României cu FCSB, scor 2-2, iar în urma rezultatului Dinamo a ajuns în finală.

De-a lungul carierei, Ante Puljic a mai trecut pe la echipe precum Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, și Tom Tomsk. Fostul dinamovist a câștigat de două ori titlul în Croația, o cupă a Croației și un titlu în Belgia.

  • 31 de ani are Ante Puljic
Ante Puljic în tricoul lui Dinamo
Ante Puljic în tricoul lui Dinamo

Fanii au fost încântați la aflarea veștii

Fanii dinamoviști au fost încântați la aflarea veștii. Mulți dintre ei i-au lăsat comentarii în care îl rugau să revină la Dinamo, mai ales în perioada grea prin care trece echipa. Ante Puljic a fost dorit de Dinamo după sezonul în care a jucat în România, dar conducerea clubului nu a putut să plătească suma pe care belgienii de la Gent o cereau pentru transferul definitiv. Ulterior, a mai avut negocieri pentru a se întoarce la Dinamo, însă nu s-a înțeles cu șefii clubului de la Al-Faisaly pentru a pleca liber de contract.

Ante Puljic ar fi o variantă bună pentru apărarea lui Dinamo, formația antrenată de Dusan Uhrin a primit 15 goluri în primele 6 etape din Casa Pariurilor Liga 1 și se află pe ultima poziție în clasament.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ante Puljic
Tags: