Fotbal intern

Ante Puljic, noua țintă a FCSB-ului! Fostul dinamovist este dorit în locul lui Jubal

09.08.2018 | 10:53
Ante Puljic noua tinta a FCSBului Fostul dinamovist este dorit in locul lui Jubal

Ante Puljic, noua țintă a FCSB-ului! Fostul jucător al dinamoviștilor este dorit la echipă de Gigi Becali după ce transferul lui Jubal a căzut. Fundașul brazilian este la un pas să ajungă la Dinamo Kiev, formație care a fost de acord să le plătească portughezilor de la Arouca un milion de euro în schimbul jucătorului. Conducerea roș-albaștrilor a fost nevoită să se reorienteze din mers și a reluat tratativele pentru un fundaș central care a mai trecut prin Liga 1.

De altfel, Ante Puljic a mai fost dorit la FCSB, dar fundașul a ales în urmă cu doi ani de zile să plece în Rusia încântat fiind de rețeta financiară propusă de cei de la Tom Tomsk. FANATIK.RO a aflat acum că transferul croatului a devenit prioritate pentru latifundiarul din Pipera. 21 de partide a jucat Puljic în tricoul dinamoviștilor, acesta venind în Ștefan cel Mare, sub formă de împrumut de la gruparea belgiană Gent. Un singur gol a marcat croatul în Liga 1.

Ante Puljic, noua țintă a FCSB-ului!

Rămas liber de contract după aventura de la Tom Tomsk, Ante Puljic ar fi dispus acum să se întoarcă în fotbalul românesc și e la un pas să accepte oferta roș-albaștrilor. Doi ani a petrecut croatul în Rusia. A jucat în 44 de partide pentru Tom Tosmk, formație pentru care a și marcat de 7 ori. Ajuns la 30 de ani, fundașul ar rezolva problemele din apărare ale trupei lui Dică și ar închide, cel puțin pentru moment, lista venirilor la echipa lui Nicolae Dică.

Puljic, variantă de rezervă după refuzul lui Jubal

Gigi Becali a fost sigur că a găsit fundașul potrivit pentru echipă, dar l-a scăpat printre degete pe brazilianul Jubal. Pentru că a fost împrumutat în ultimul sezon la Vitoria Guimaraes, jucătorul n-a mai vrut să audă de această variantă și alături de impresarul său au căutat varianta unui contract pe o perioadă mai lungă de timp.

“Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică. Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau. Vor şi ei impresarii, dar le-am dat, ce să fac. Mi-e frică din cauză că nu am fundaş central, ce să fac dacă dau pe lângă ele. Normal că vine în locul lui Bălaşa. Direct titular, în meciul cu ăsta, cu Gaz Metan Mediaş. Nu mai aştept nimic, mâine vine jucătorul. Ei pleacă acum, sunt la aeroport”, a declarat Gigi Becali acum câteva zile, sigur de reușita transferului lui Jubal.

Ante Puljic, noua țintă a FCSB-ului, a început fotbalul mare la Zadar, a continuat la NK Lokomotiva după care a semnat cu Dinamo Zagreb. Au urmat Gent, Dinamo și Tom Tomsk în cariera croatului.

1 gol a marcat Ante Puljic pentru Dinamo

Tags: