Fotbal intern

Ante Puljic revine în România! Semnează cu Dinamo? Unde a fost surprins fundașul

02.09.2019 | 00:06
Ante Puljic revine in Romania Semneaza cu Dinamo Unde a fost surprins fundasul

Fundașul central Ante Puljic revine în România! Croatul a plecat dumincă seara spre București, iar, cel mai probabil luni, va semna un contract. Cel mai aproape e de a se înţelege cu formația din Șoseaua Ștefan cel Mare. Puljic ar reveni astfel la echipa pentru care a mai evoluat în sezonul 2015 – 2016. Croatul mai are încă o ofertă din Casa Pariurilor Liga 1.

Ante Puljic revine in România!

Ante Puljic a plecat din Croația duminică seară cu destinația România, pentru a parafa înțelegerea cu Dinamo. Puljic e gata la club la insistențele antrenorului Dusan Uhrin, dar și datorită statutului de jucător liber de contract. Ultima dată, fundașul a fost legitimat la Al Faisaly, din Arabia Saudită.

Puljic ar urma să fie unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la Dinamo, cu un salariu ce depășește suma de 10 mii de euro pe lună. Fundașul a fost fotografiat pe un aeroport din Croația, înaintea decolarării spre România.

Puljic a plecat spre România. Sursă Foto: Instagram
Puljic a plecat spre România. Sursă Foto: Instagram

Înțelegere în doi timpi

Ante Puljic a fost aproape să revină la Dinamo în urmă cu o săptămână, dar negocierile nu s-au concretizat. Mai mult, fundașul croat i-a acuzat pe șefii clubului că ar fi încercat să-l păcălească, trecându-i o altă sumă în contract, față de cea negociată inițial. Oficialul “alb-roșiilor”, Florin Prunea, a negat vehement acest lucru, susținând că Puljic a primit o ofertă din partea dinamoviștilor, iar semnătura jucătorului este singura care împiedică mutarea să se concretizeze: Nu este adevărat că a fost păcălit. La Dinamo nu se lucrează așa. Are o ofertă concretă, dar nu-l putem să-l forțăm. Îl vrem și pe Ante, este un jucător care ne poate ajuta“, declara Florin Prunea.

Acum, cele două părți pare că au ajuns la un numitor comun. Ante Puljic va ajunge în această noapte la București, iar luni va semna contractul cu Dinamo.

  • 31 de ani are Ante Puljic
  • 1 milion de euro este cota fundașului pe Transfermarkt.de