Fotbal intern

Ante Puljic a semnat cu Dinamo! Croatul a fost prezentat oficial. “Fanii au fost unul dintre motivele pentru care am ales să mă întorc”

05.09.2019 | 11:31
Ante Puljic a semnat cu Dinamo Croatul a fost prezentat oficial Fanii au fost unul dintre motivele pentru care am ales sa ma intorc

Dinamo a reușit transferul lui Ante Puljic. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a revenit la “câinii roșii” după trei ani și va semna un nou contract cu echipa lui Dusan Uhrin Jr. Croatul vine la club din postură de jucător liber de contract și a ajuns la București pentru a parafa înțelegerea. El a efectuat luni vizita medicală.

UPDATE, 5 septembrie, ora 11.30. Dinamo a oficializat transferul lui Ante Puljic. Fundașul în vârstă de 32 de ani a ajuns sub comanda lui Dusan Uhrin din postura de jucător liber de contract după ce în sezonul trecut a evoluat pentru Al Faysaly.

“OFICIAL. Ante Puljic la Dinamo
FC Dinamo București anunță transferul fundașului central croat Ante Puljic la clubul din Ștefan cel Mare. 
Ultima oară la Al Faysaly (Arabia Saudită), Ante Puljic a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a jucat 28 de meciuri în toate competițiile, 21 în campionat, șase în Cupa României și unul în Cupa Ligii, marcând două goluri în tricoul alb-roșu. 
NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo București, Tom Tomsk și Al Faysaly sunt echipele la care a evoluat Ante Puljic în carieră.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală și va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

21 de partide a jucat Puljic, sezonul trecut, pentru Al Faysaly în campionat. A înscris trei goluri pentru echipa din Arabia Saudită.
46 de meciuri și 7 goluri a adunat Puljic pentru Tom Tomsk în primele două divizii ale campionatului din Rusia.
4 trofee a câștigat Puljic în carieră: două titluri de campion al Croației cu Dinamo Zagreb, campionatul și Cupa Belgiei cu Gent.
32 de ani va împlini Puljic peste două luni, pe 5 noiembrie.
66 este numărul oficial de joc al lui Puljic în sezonul competițional 2019-2020″, apare pe pagina oficială a lui Dinamo.


Ante Puljic s-a întors la Dinamo! “Nu m-a sunat nimeni de la FCSB! Anul trecut da, anul acesta, nu”

Ante Puljic a declarat la sosirea pe aeroport că a revenit pentru fani la acest club și că va fi puțin ciudat să fie la echipă fără Mircea Rednic, omul care l-a adus pentru prima oară în România:  “Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt aici. M-am întors după trei ani şi sunt foarte bucuros să fiu aici. Nu am semnat, mâine (n.r. azi) fac vizita medicală şi apoi sper că mâine sau poimâine voi semna din nou cu Dinamo.

Fanii au fost unul dintre motivele pentru care am ales să mă întorc pentru că mă bucur că suporterii lui Dinamo mă apreciază, iar asta a contat. Vreau să continui de unde m-am oprit data trecută, asta e tot”, a spus Puljic.

Ante Puljic s-a întors la Dinamo! Azi face vizita medicală Fanii au fost unul dintre motivele pentru care am ales să mă întorc
Ante Puljic s-a întors la Dinamo! Azi face vizita medicală Fanii au fost unul dintre motivele pentru care am ales să mă întorc

Mijlocașul croat a fost dorit în trecut și de FCSB, iar Puljic a recunoscut că a existat un interes din partea roș-albaștriilor în stagiunea trecută, nu și acum însă: “De data asta nu a fost adevărat. În această perioadă de transferuri, nu m-a sunat nimeni de la FCSB. Anul trecut, da, dar anul acesta, nu. După ce am plecat de aici, am continuat să mă uit la meciurile lui Dinamo şi am văzut că rezultatele nu sunt cele aşteptate de oamenii care iubesc Dinamo.

Trebuie să muncim mult şi sperăm că lucrurile vor fi mai bune şi că împreună ducem Dinamo unde-i este locul, adică în fruntea clasamentului. Este puţin ciudat fără el (n.r Mircea Rednic), dar acesta e fotbalul”, a mai declarat Puljic.