Sport

Ante Puljic s-a săturat de haosul de la Dinamo: „Ne-am simțit ca niște idioți. Dați-mi banii sau plec”

Veteranul „alb-roșilor” își anunță plecarea din Ștefan cel Mare. Un singur lucru l-ar mai convinge să se răzgândească: „Dați-mi banii!”, le-a cerut acesta șefilor.
05.07.2021 | 23:24
Ante Puljic sa saturat de haosul de la Dinamo Neam simtit ca niste idioti Datimi banii sau plec
ADVERTISEMENT

Chiar dacă înțelegerea îi expiră abia anul viitor și a lăsat mereu de înțeles că vrea să-și încheie cariera la Dinamo, Ante Puljic a ajuns la capătul puterilor și se gândește tot mai serios să plece. Ba chiar a cumpărat deja biletele de avion pentru marți, 6 iulie, așa că numai o minune l-ar mai putea convinge să rămână.

Puteam să plec încă de sâmbătă, dar nu am găsit un zbor bun. Daţi-mi banii sau plec!”, a răbufnit fundașul croat, exprimându-și, totodată, convingerea că Dusan Uhrin nu se va mai întoarce din Cehia.

ADVERTISEMENT

Ultimele speranțe ale fanilor-acționari se leagă, însă, de Iuliu Mureșan. Acesta și-a dat acordul să preia funcția de administrator special (n.r. echivalentă celei de președinte în cazul unui club aflat în insolvență) și va încerca să găsească soluții pentru plata salariilor restante.

Ante Puljic a ajuns la capătul puterilor. Mesaj ferm pentru șefii lui Dinamo

De ce credeţi că am făcut acel mic protest şi nu am vrut să jucăm amicalul? Pentru că ne-am simţit ca nişte idioţi. Ne-am simţit ca şi cum cineva s-ar juca cu noi, cu vieţile noastre, cu banii noştri, cu tot!

ADVERTISEMENT

Puteam să plec încă de sâmbătă, dar nu am găsit un zbor bun. Daţi-mi banii sau plec! Să vedem cu cine începeți campionatul. Toți vor să plece!”, a declarat Ante Puljic pentru As.ro.

Nici măcar acordul pe care fostul președinte Dorin Șerdean susține că l-a încheiat cu Pablo Cortacero nu îi dă speranțe că situația se va îmbunătăți în viitorul apropiat. „Că ar fi Şerdean sau Cortacero, pentru mine ar însemna o mare porcărie. Peste două săptămâni începe campionatul. Cine va juca? În fiecare zi pleacă din vestiar câte un jucător”, a mai spus veteranul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și Fabbrini e pe picior de plecare. Impresarul îi caută echipă

De altfel, Puljic nu este singurul jucător care se pregătește să plece de la Dinamo. Chiar dacă înțelegerea îi expiră abia în 2023, Diego Fabbrini i-a cerut agentului să-i găsească o nouă echipă. Cum insolvența îl împiedică să rămână în Liga 1, va da curs unei oferte din străinătate.

Fabbrini și-a depus memoriu, se simte prost că s-a ajuns în situția asta. Noi am avut o discuție în iarnă, când putea să meargă la CFR Cluj. N-au vrut să-l lase să plece și i-au mai prelungit contract pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

Le-am spus că n-au bani să-l plătească, să-l lase să plece, și iată că n-au avut bani. El nu poate să plece acum la nicio echipă din România, din cauza insolvenței, dar la FIFA se eliberează imediat.

El va trebui să părăsească România, nu poate juca la altă echipă de aici fără acordul lui Dinamo. Are o ofertă concretă din Turcia, dar s-ar putea să se întoarcă în Italia, sunt discuții.

Și mai există o variantă în Grecia. Dinamo cu ce să se aleagă? Se alege cu faptul că a jucat Fabbrini acolo, scapă doar de viitoarele salarii”, a explicat Florin Manea.

ADVERTISEMENT