Fotbal intern

Ante Puljic se ia de Negoiţă înainte de Dinamo – FCSB: “Să vină altcineva mai serios”

24.06.2020 | 11:48
Ante Puljic se ia de Negoita inainte de Dinamo  FCSB Sa vina altcineva mai serios
ADVERTISEMENT

Revenit la Dinamo fundașul croat Ante Puljic este preocupat atât de situația în clasament a câinilor, care este una periculoasă, cu risc potențial de retrogradare, dar și de ce se întâmplă cu clubul din Ștefan cel Mare.

Ante Puljic și-a arătat dragostea față de culorile alb-roșii când a refuzat înainte de a se întoarce în ”Groapă” semnarea unui contract mult mai avantajos cu rivala FCSB, motivând că este ”câine până la moarte”.

ADVERTISEMENT

Croatul își dorește mult calificarea în finala Cupei României, ieșirea din situația delicată existentă în play-out și rezolvarea problemei vânzării clubului, în urma căruia să vină cineva care chiar dorește să facă lucruri bune la Dinamo.

Ante Puljic, iritat de faptul că Ionuț Negoiță nu a vândut încă Dinamo

Ante Puljic se ia de patronul Ionuț Negoiță, pe care îl crede că vrea să vândă clubul, dar care trebuie să găsească mai repede omul dispus să cumpere și să readucă Dinamo la strălucirea din trecut. El a acordat un amplu interviu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Noi n-am vrut să facem vreun rău cuiva cu acea grevă de la Săftica de acum două săptămâni. Ci doar să tragem un semnal de alarmă. Orice om normal cred că ne-a înțeles. Nu e vorba de bani, vorbim aici de viitorul lui Dinamo, indiferent dacă Negoiță va mai investi sau nu.

Crede în vânzarea lui Dinamo

Sincer, chiar cred că se va vinde Dinamo. Dacă nu va veni cineva, vor fi probleme uriașe. Suporterii lucrează din greu ca să miște lucrurile, să facă bani, însă nu vor putea fără investitori serioși.

ADVERTISEMENT

Cred că domnul Negoiță va pleca, poate e mai bine pentru toată lumea, să vină altcineva mai serios, să investească. A sosit momentul să lase pe altcineva. Chiar a zis că vrea, așa că e mai bine.”

Dinamo are echipă de câștigat play-out-ul

Ante Puljic nu e cu gândul să plece. Dimpotrivă, vrea să rămână, dar pentru aceasta trebuie să se întâmple câteva lucruri care să schimbe în bine situația.

ADVERTISEMENT

”Nu suntem într-o situație bună, e mai greu decât ne-am fi așteptat. Avem nevoie de un declic. Parcă totul e împotriva noastră, de la natură la pandemie. Sincer, Dinamo are echipă de câștigat play-out-ul, cel puțin, nu să fie acolo, jos, în clasament.

E nevoie de câteva victorii

Trebuie să legăm câteva victorii. Cred că voi continua și din vară la Dinamo. Mai am un an de contract. Depinde de situație, de antrenor, o să vedem. Depinde ce se va întâmpla și cu clubul. Dacă situația va rămâne normală, eu voi continua”

Deocamdată, toată concentrarea pentru puternicul fundaș croat e legată de semifinala tur a Cupei cu FCSB. Puljic crede în câștigarea trofeului și calificarea în Europa League.

Derbyul va fi ca un spectacol fără muzică

„Derby-ul va fi foarte interesant, cu toată că, din nefericire, va fi fără spectatori. Ca un spectacol fără muzică. Pentru astfel de confruntări m-am întors în România. Sper să repetăm situația de acum 4 ani, să eliminăm FCSB, apoi să câștigăm finala.

Trebuie să credem în noi, trebuie să avem și noroc. Inițial, aș fi zis că era mai ușor cu Sepsi sau cu Iașiul. Dar fotbalul e imprevizibil.

Ar fi vrut fanii lângă echipă

Dacă-i eliminăm pe rivali în semifinale, teoretic, va fi mai ușor în finală. Mai bine că întâlnim FCSB în semifinale, în dublă manșă, decât în finală.

V-am zis, un mare dezavantaj pentru Dinamo este că se joacă fără spectatori. Ne convenea să-i avem pe fani alături la ambele partide.”

ADVERTISEMENT